Νέα από ΕλλάδαΠοδόσφαιρο

Στη λίστα του Παναθηναϊκού οι Εστουπινιάν και Ντοστ!

Το ψάξιμο για επιθετικό στον Παναθηναϊκό συνεχίζεται και δύο περιπτώσεις που φέρεται να βρίσκονται στη λίστα είναι των Όσκαρ Εστουπινιάν και Μπας Ντοστ. #slgr #panathinaikosfc #slgrinterwetten #Estupinian #Dost

Το ψάξιμο για επιθετικό στον Παναθηναϊκό συνεχίζεται και δύο περιπτώσεις που φέρεται να βρίσκονται στη λίστα είναι των Όσκαρ Εστουπινιάν και Μπας Ντοστ.

Πέρα από την περίπτωση του Πρίγιοβιτς που τέθηκε στα υπόψιν του Ιβάν Γιοβάνοβιτς, στο Τριφύλλι εξετάζουν κι άλλα ονόματα για την κορυφή της επίθεσής τους. Σύμφωνα με τη “Sportday” ένα εξ αυτών είναι ο 25χρονος Κολομβιανός φορ Όσκαρ Εστουπινιάν, ο οποίος μένει ελεύθερος από την Γκιμαράες και μέτρησε την περασμένη σεζόν 16 γκολ και 3 ασίστ σε 33 συμμετοχές.

Ο δεύτερος επιθετικός που φέρεται να βρίσκεται στο μικροσκόπιο των Πρασίνων είναι ο Μπας Ντος. Ο 33χρονος Ολλανδός μένει επίσης ελεύθερος από την Κλαμπ Μπριζ και ήδη ψάχνεται για να συνεχίσει σε ομάδα που θα παίζει στα ευρωπαϊκά κύπελλα. Πέρυσι πέτυχε 14 γκολ σε 35 συμμετοχές στο Βέλγιο.

πηγή: SDNA

Διαβάστε επίσης

Back to top button