Νέα από ΚόσμοΠοδόσφαιροΣτοίχημα

Δεύτερη αγωνιστική με γκολ στα προκριματικά

Οι στοιχηματικές επιλογές του In2Sports από τον Χρήστο Βενίδη στο LamiaSports.

Οι στοιχηματικές επιλογές του In2Sports από τον Χρήστο Βενίδη στο LamiaSports.

Δεύτερη αγωνιστική της προκριματικής φάσης του Παγκοσμίου Κυπέλλου με παιχνίδια 4 ομίλων για σήμερα Σάββατο. Υπενθυμίζετε πως η τελική φάση θα γίνει στο Κατάρ τον Νοέμβριο και τον Δεκέμβριο του 2022.

Οι νικήτριες των 10 ομίλων θα προκριθούν απευθείας στα τελικά. Οι 10 ομάδες, που θα πάρουν τη δεύτερη θέση στους ομίλους τους, μαζί με 2 ομάδες από το Nations League, θα αγωνιστούν στα play off για 3 ακόμα εισιτήρια.

Για το πρώτο γκρουπ έχουμε την Ιρλανδία να υποδέχεται το Λουξεμβούργο ενώ η Σερβία θα φιλοξενήσει την Πορτογαλία. Στην πρώτη αγωνιστική είχαμε την νίκη της Σερβίας επί της Ιρλανδίας με 3-2 ενώ στο άλλο ματς η Πορτογαλία επικράτησε μόλις με 1-0 του Αζερμπαϊτζάν.

Δείτε εδώ όλα τα σημερινά προγνωστικά του in2sports

Στον 5ο όμιλο η Τσεχία θα φιλοξενήσει το Βέλγιο και η Λευκορωσία την Εσθονία. Στην πρεμιέρα το Βέλγιο νίκησε εντός έδρας την Ουαλία με 3-1 ενώ η Τσεχία συνέτριψε την Εσθονία με 6-2.

Για τον 7ο όμιλο έχουμε τις αναμετρήσεις Ολλανδία – Λετονία, Νορβηγία – Τουρκία και Μαυροβούνιο – Γιβραλτάρ. Την Τετάρτη για την 1η αγωνιστική Τουρκία – Ολλανδία 3-2, Λετονία – Μαυροβούνιο 1-2 και Γιβραλτάρ – Νορβηγία 0-3.

Τέλος για τον 8ο όμιλο θα διεξαχθούν οι αναμετρήσεις Κροατία – Κύπρος, Σλοβακία – Μάλτα και Ρωσία – Σλοβενία. Την πρώτη αγωνιστική η Ρωσία επικράτησε στην Μάλτα με 3-1, η Σλοβενία νίκησε την Κροατία με 1-0 ενώ Κύπρος και Σλοβακία έμειναν στην ισοπαλία χωρίς τέρματα.

Στοιχηματικά θα αναλύσουμε τις αναμετρήσεις Νορβηγία–Τουρκία και Τσεχία–Βέλγιο.

Διαβάστε εδώ τo πλήρες άρθρο και τις στοιχηματικές προτάσεις από το in2sports.gr

Διαβάστε επίσης

Back to top button