Άλλα αθλήματαΜπάσκετ

Η συγνώμη του Γιάννη Αντετοκούνμπο για το… χακάρισμα (pic)

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο πέρασε μία δύσκολη μέρα αφού ένας χάκερ μπόρεσε να... κλέψει τους κωδικούς του στα social media και να... ανεβάσει χυδαία tweet ενώ προκάλεσε προβλήματα ακόμα και στους τραπεζικούς του λογαριασμούς.

Ο «Greek Freak» επέστρεψε πάντως και ζήτησε συγνώμη.

Ο Έλληνας άσος των Μπακς ανέβασε ένα ποστ όπου ζήτησε συγνώμη απ’ όσους αναφέρονται στα χυδαία tweet, όπως τους Μπακς, τον Λεμπρόν Τζέιμς, τον Στεφ Κάρι ενώ απολογήθηκε και προς την οικογένεια του Κόμπε Μπράιαντ.

«Γεια σας, είμαι πίσω ξανά και θέλω να αναφερθώ στο περιστατικό με τα social media που έγινε νωρίτερα και για το οποίο ήδη διεξάγεται έρευνα. Τα tweets και τα ποσταρίσματα ήταν εξαιρετικά χυδαία και απρεπή και προσωπικά είμαι απογοητευμένος και αηδιασμένος που κάποιος είπε αυτά τα χυδαία πράγματα. Νιώθω άσχημα που οι Μπακς, Κρις (σ.σ.Μίντλετον), Λεμπρόν και η οικογένεια του Κάρι συμπεριλήφθηκαν σε αυτά τα χυδαία και αναληθή tweets. Ειδικά νιώθω άσχημα για την οικογένεια του Κόμπε Μπράιαντ, την περίοδο όπου θρηνούν να δέχονται αυτή την αρνητική και απαράδεκτη συμπεριφορά. Ευχαριστώ για την συμπαράσταση προς την οικογένεια μου και να είστε ασφαλείς» γράφει ο Γιάννης Αντετοκούνμπο.

Χιλιάδες ήταν τα μηνύματα συμπαράστασης προς τον Έλληνα άσο, ενώ αρκετοί προσπάθησαν μάλιστα να βρουν και τον χάκερ.

πηγή: SDNA

Διαβάστε επίσης

Διαβάστε επίσης
Close
Back to top button