Άλλα αθλήματαΒόλεϊΜπάσκετΠΑΣ ΛΑΜΙΑΠοδόσφαιροΤοπικά Σπορ

Οι εκπτώσεις έχουν ήδη ξεκινήσει…

ΣτηρίΖΩ ΛΑΜΙΑ είναι το σύνθημα!

Ήταν περί τα μέσα Ιουνίου όταν ο πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Γιάννης Βλαχογιάννης μαζί με το μέλος του Δ.Σ της ΠΑΕ ΠΑΣ Λαμία, Δημήτρη Κυρίτση, σε τηλεοπτική τους συνέντευξη αποκάλυπταν πως η συνεργασία των δύο πλευρών θα επέφερε εκπτώσεις στους φίλους της Λαμίας από τα μαγαζιά της πόλης.

Πιο συγκεκριμένα, από τη συνεργασία Εμπορικού Συλλόγου και ΠΑΕ, κάθε φίλαθλος που προμηθευόταν εισιτήριο διαρκείας, θα είχε τη δυνατότητα σε επιλεγμένα καταστήματα να ψωνίζει φθηνότερα.

Την πρωτοβουλία μάλιστα αυτή χαιρέτισαν και στη συνέχεια έγιναν μέλος σε αυτή και οι ομάδες του Έσπερου αλλά και του ΑΟΛ.

Πλέον, αρκετά είναι τα καταστήματα στα οποία μπορεί ο κάθε φίλαθλος που έχει στην κατοχή του εισιτήριο διαρκείας οποιασδήποτε από τις τρεις ομάδες, να επωφεληθεί των εκπτώσεων.

Όπως μπορείτε να δείτε και στην κεντρική φωτογραφία, με κεντρικό σύνθημα “ΣτηρίΖΩ ΛΑΜΙΑ” επιλεγμένα καταστήματα της πόλης φέρουν το συγκεκριμένο αυτοκόλλητο στην είσοδο τους… Το κάθε κατάστημα επιλέγει το ποσοστό της έκπτωσης που επιθυμεί…

Μια πρωτοβουλία που προσφέρει πολλαπλά οφέλη στους κατόχους διαρκείας των ομάδων της πόλης..

Διαβάστε επίσης

Back to top button