Νέα από ΕλλάδαΠοδόσφαιρο

Σε προχωρημένες συζητήσεις με Ντιγκινί ο Άρης!

Συνεχίζεται η κινητικότητα για την διαμόρφωση του ρόστερ της νέας σεζόν στις τάξεις της ΠΑΕ Άρης, καθώς σύμφωνα με πληροφορίες οι “κιτρινόμαυροι” βρίσκονται σε προχωρημένες επαφές για την απόκτηση του Νικολά Ντιγκινί.

Ο 30χρονος Γάλλος μεσοεπιθετικός που τη φετινή σεζόν αγωνίστηκε με τη φανέλα του Ατρομήτου, φέρεται να βρίσκεται σε προχωρημένες επαφές με τον Άρη και δεν αποκλείεται με τη νέα σεζόν να γίνει κάτοικος Θεσσαλονίκης.

Ο Νικολά Ντιγκινί παρά το γεγονός πως πραγματοποίησε καλή χρονιά, έμεινε ελεύθερος από την ομάδα του Περιστερίου και αποτελεί μια αρκετά καλή λύση για την μεσοεπιθετική γραμμή των “κιτρινόμαυρων”.

Αξίζει να σημειωθεί πως η συγκεκριμένη μεταγραφική κίνηση αφορά άμεσα τον Βαγγέλη Πλατέλλα που αγωνίζεται στην ίδια θέση με τον Γάλλο, διότι παρά την πετυχημένη χρονιά που είχε στη Football League με τους Θεσσαλονικείς, κατά πάσα πιθανότητα δε θα συνεχίσει την καριέρα του στον Άρη.

Όσον αφορά τον Νικολά Ντιγκινί, ο 30χρονος μεσοεπιθετικός κατά τη διάρκεια της φετινής σεζόν σημείωσε 10 γκολ και μοίρασε επτά ασίστ σε 34 εμφανίσεις.

Διαβάστε επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


Back to top button