Νέα από ΚόσμοΠοδόσφαιρο

Τεράστιο διπλό για τη Λέτσε!

Αν και είναι ακόμη νωρίς στη σεζόν, η νίκη τηςτης Λέτσε με 3-1 στην έδρα της ΣΠΑΛ μπορεί εύκολα να χαρακτηριστεί, διπλό παραμονής.

Αν και είναι ακόμη νωρίς στη σεζόν, η νίκη τηςτης Λέτσε με 3-1 στην έδρα της ΣΠΑΛ μπορεί εύκολα να χαρακτηριστεί, διπλό παραμονής.

SERIE A’-5η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ

ΣΠΑΛ-ΛΕΤΣΕ: 1-3

Γήπεδο: Πάολο Μάτσα

Τεράστια νίκη με 3-1 πέτυχε η Λέτσε στην έδρα της ΣΠΑΛ και με δεδομένο πως αμφότερες έχουν στόχο την παραμονής, αυτή ήταν μια νίκη-εξάποτο για την ομάδα του Φάμπιο Λιβεράνι.

Η Λέτσε κέρδισε πέναλτι στο 10’ σε ανατροπή του Μπαμπακάρ από τον Φελίπε και ο Μανκόζου από την άσπρη βούλα έκανε το 0-1. Ωστόσο στο 17’ ο Τσιόνεκ σέντραρε από δεξιά, ο Μουρτζία έστρωσε έξω στον Ντι Φραντσέσκο που με όμορφο γύρισμα από το ύψος της περιοχής έραψε το 1-1. Στο 36’ ο Γκάμπριελ απογειώθηκε κι έδιωξε μετά από σουτ του Φλοτσάρι και στο 45+3’ ο Μάιερ έβγαλε όμορφα για τον Φάλκο που έχασε μεγάλη ευκαιρία από κοντά.

H Λέτσε μπήκε δυνατά στην επανάληψη και στο 47’ μετά από κόντρες η μπάλα στρώθηκε στον Καλντερόνι, ο οποίος έκανε το σουτ έξω από την περιοχή, η μπάλα άλλαξε πορεία στον Βικάρι και κατέληξε στα δίχτυα της ΣΠΑΛ για το 1-2. Στο 53ο λεπτό ο Γκάμπριελ έσωσε μετά από σουτ του Ρέκα, όπως έκανε και στο 67’ μετά από κεφαλιά του Πετάνια. Και στο 71’ η Λέτσε κέρδισε κι άλλο πέναλτι και ο Μανκόζου ξανά έκανε το 1-3 από τα 11 μέτρα.

Στο 74’ το σουτ του Κούρτιτς έξυσε το δοκάρι της Λέτσε.

ΣΠΑΛ: Μπερίσα, Φελίπε (55’ Ιγκόρ), Τσιόνεκ, Βικάρι, Ρέκα (77’ Βαλότι), Μισιρόλι, Κούρτιτς, Μουρτζία, Φολτσάρι, Πετάνια, Ντι Φραντσέσκο (57’ Στρεφέτσα)

ΛΕΤΣΕ: Γκάμπριελ, Ροσετίνι, Ριζπόλι, Λουκιόνι, Καλντερόνι, Μανκόζου, Φάλκο (84’ ΛαΜάντια), Μάιερ (74’ Ιμπουλά), Ταμπανέλι, Πετριτσιόνε, Μπαμπακάρ (68’ Σάχοβ )

Διαβάστε επίσης

Back to top button