Νέα από ΚόσμοΠοδόσφαιρο

Θα τιμήσουν τον Κομπανί στην Αγγλία!

Η Ένωση Ποδοσφαιρικών Συντακτών της Αγγλίας (FWA) θα βραβεύσει τον Βίνσεντ Κομπανί, για την προσφορά του στον αθλητισμό και τη κοινωνία.

Η Ένωση Ποδοσφαιρικών Συντακτών της Αγγλίας (FWA) θα βραβεύσει τον Βίνσεντ Κομπανί, για την προσφορά του στον αθλητισμό και τη κοινωνία.

Τεράστια τιμή για τον Βίνσεντ Κομπανί.

Ο Βέλγος πρόκειται να λάβει βραβείο από την Ένωση Ποδοσφαιρικών Συντακτών της Αγγλίας (FWA), που θα του απονεμηθεί τόσο για την προσφορά του στο ποδόσφαιρο της χώρας όσο και στο κοινωνικό έργο που κάνει. Η τελετή βράβευσης θα γίνει στις 19 Ιανουαρίου σε ξενοδοχείο του Λονδίνου. Ο Κομπανί αγωνίστηκε στο Νησί με τη φανέλα της Μάντσεστερ Σίτι για 11 χρόνια (2008-2019) κατακτώντας όλους τους διαθέσιμους εγχώριους τίτλους με τη φανέλα των «πολιτών».

Παράλληλα, συνέδεσε το όνομα του με τη γιγάντωση του συλλόγου, αφού ήταν από τις πρώτες μεταγραφές των Αράβων στη Σίτι και σαν αρχηγός της ομάδας, πήρε μέρος σε μερικές από τις πιο… χρυσές στιγμές στην ιστορία των «citizens». Το έργο του Κομπανί, όμως, δεν σταματάει στο ποδοσφαιρικό κομμάτι. Ο Βέλγος έχει αναπτύξει έντονη κοινωνική δράση, αφού εδώ και καιρό έχει ξεκινήσει συνεργασία με το Δήμο του Μάντσεστερ, ώστε να βοηθήσουν τους άστεγους της πόλης. Παράλληλα, είναι και επίσημος πρεσβευτής της FIFA για τα παιδικά χωριά SOS.

Διαβάστε επίσης

Back to top button