Νέα από ΚόσμοΠοδόσφαιρο

Διπλό στο Βερολίνο για την Άιντραχτ!

Μετά απο μία ήττα και μία ισοπαλία, η Άιντραχτ Φρανκφούρτης επέστρεψε στις νίκες φεύγοντας με το 1-2 από το Βερολίνο και την έδρα της Ουνιόν.

Μετά απο μία ήττα και μία ισοπαλία, η Άιντραχτ Φρανκφούρτης επέστρεψε στις νίκες φεύγοντας με το 1-2 από το Βερολίνο και την έδρα της Ουνιόν.

BUNDESLIGA – 6η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ

ΟΥΝΙΟΝ ΒΕΡΟΛΙΝΟΥ – ΑΪΝΤΡΑΧΤ ΦΡΑΝΚΦΟΥΡΤΗΣ: 1-2

Γήπεδο: An der Alten Försterei

Μετά απο μία ήττα και μία ισοπαλία, η Άιντραχτ Φρανκφούρτης επέστρεψε στις νίκες φεύγοντας με το 1-2 από το Βερολίνο και την έδρα της Ουνιόν. Οι «αετοί» του Άντι Χιούτερ είχαν προβάδισμα δύο τερμάτων από νωρίς στο δεύτερο μέρος ωστόσο και πάλι δεν κατάφεραν να καθαρίσουν το παιχνίδι και στα τελευταία λεπτά αγχώθηκαν.

Η Ουνιόν είχε την πρώτη καλή στιγμή του παιχνιδιού στο 6′ με τον Τρίμελ να εκτελεί ένα κόρνερ συρτά για τον Φρίντριχ που παλσσρε στην κίνηση αλλά ο Τραπ απέκρουσε εντυπωσιακά. Στο 43′ και ενώ μέχρι εκείνη τη στιγμή δεν είχε συμβεί τίποτα το αξιόλογο, η Άιντραχτ είχε ευκαιρία με τον Ντουρμ να βγάζει σέντρα για τον Αντρέ Σίλβα που πήρε την κεφαλιά αλλά ο Γκίκεβιτς απέκρουσε.

Στο 49′ και την πρώτη καλή στιγμή του δεύτερου μέρους, η Άιντραχτ άνοιξε το σκορ με τον Ντοστ να κάνει το 0-1 από κοντά παίρνοντας το ριμπάουντ μετά από σουτ του Κόστιτς και επέμβαση του Γκίκεβιτς. Στο 62′ οι «αετοί» βγήκαν εξαιρετικά στην αντεπίθεση με τον Σο να βγάζει σέντρα ακριβείας για τον Αντρέ Σίλβα που με ωραία κεφαλιά έκανε το 0-2. Στο 75′ η Ουνιόν είχε ευκαιρία με τον Μπέηκερ να σουτάρει από το ύψος της μεγάλης περιοχής και τον Τραπ να αποκρούει εντυπωσιακά. Στο 86′ οι γηπεδούχοι μείωσαν με τον Μπέγκερ να γυρίζει για τον Ούτζα που με υπέροχο σουτ στην κίνηση έκανε το 1-2.

ΟΥΝΙΟΝ ΒΕΡΟΛΙΝΟΥ: Γκίκεβιτς, Τρίμελ, Σούμποτιτς, Ρέιτσελ, Φρίντριχ, Σμίντεμπαχ (66′ Ούτζα), Άντριτς, Γκέντερ, Γκόγκια (59′ Μπέγκερ), Μπίλτερ (66′ Μέες), Άντερσον

ΑΪΝΤΡΑΧΤ ΦΡΑΝΚΦΟΥΡΤΗΣ: Τραπ, Ντουρμ (77′ Τσαντλέρ), Τουρέ, Χασέμπε, Χιντερέγκερ, Κόστιτς, Φερνάντες, Καμάντα (71′ Κορ), Σο, Μπας Ντοστ (83′ Πασιένσια), Αντρέ Σίλβα

Διαβάστε επίσης

Back to top button