ΑφιερώματαΠΑΣ ΛΑΜΙΑΠοδόσφαιρο

Ολυμπιακός – ΠΑΣ Λαμία: Είναι αρκετοί αυτοί που έχουν φορέσει και τις δύο φανέλες!(pics)

Το LamiaSports σας βάζει στο κλίμα της αναμέτρησης Ολυμπιακός - ΠΑΣ Λαμία με pre game αφιερώματα!

Το LamiaSports σας βάζει στο κλίμα της αναμέτρησης Ολυμπιακός – ΠΑΣ Λαμία με pre game αφιερώματα!

Την ομάδα του Ολυμπιακού θα αντιμετωπίσει στο πλαίσιο της 5ης αγωνιστικής ο ΠΑΣ Λαμία και αρκετοί ποδοσφαιριστές της «κυανόλευκης» ομάδας έχουν περάσει ως παίκτες από το «Γέωργιος Καραϊσκάκης».

Πάμε να θυμηθούμε λοιπόν ποιοι είναι οι ποδοσφαιριστές οι οποίοι έχουν φορέσει τη φανέλα του Ολυμπιακού, ενώ τώρα αγωνίζονται για λογαριασμό της Λαμίας.

Μία πεντάδα ποδοσφαιριστών, αμυντικοί, μέσοι και επιθετικοί έχουν φορέσει την «ερυθρόλευκη» φανέλα αλλά τώρα αγωνίζονται για την ομάδα της Φθιώτιδας.

Μάρκ Ασίγκμπα

Ο Γκανέζος αμυντικός Μάρκ Ασίγκμπα έχει περάσει από την ομάδα του Ολυμπιακού, μόνο που δεν κατάφερε να πείσει τους ανθρώπους του Πειραιά και αποχώρησε από τον σύλλογο για να έρθει ως ελεύθερος στον ΠΑΣ Λαμία.

Στις 53 συμμετοχές με τη Λαμία βρίσκεται ο Μαρκ, ο οποίος πλέον βρίσκεται εκτός ομάδας και δεν υπολογίζεται.

Τάσος Καραμάνος

Για τέσσερις ολόκληρες χρονιές, ο Τάσος Καραμάνος ανήκε στο ρόστερ του Ολυμπιακού, έχοντας ακολουθήσει την ομάδα σε αρκετές καλοκαιρινές προετοιμασίες.

Παρόλο αυτά, δεν κατάφερε ποτέ να αγωνιστεί σε επίσημο αγώνα με τους Πειραιώτες, ενώ αγωίστηκε δανεικός σε Ατρόμητο, Πανιώνιο Φεϊρένσε και Ρίο Άβε.

Από το 2018 ανήκει στον ΠΑΣ Λαμία όπου έχει αγωνιστεί σε 39 ματς έχοντας 4 γκολ…

Ανδρέας Βασιλόγιαννης

Ξεκίνησε το ποδόσφαιρο στις ακαδημίες του Ολυμπιακού τη σεζόν 2008-2009. Ήταν ένα από τα ταλέντα εκείνης της «φουρνιάς» και ανήκε στην ομάδα του Πειραιά έως και το 2013, όπου έφυγε για τα Χανιά ως ελεύθερος.

Στον ΠΑΣ Λαμία μετράει τρεις θητείες, ενώ συνολικά έχει φορέσει την «κυανόλευκη» φανέλα 57 παιχνίδια, μετρώντας 15 γκολ και 17 ασίστ.

Στον Ολυμπιακό αγωνίστηκε μόλις 1 φορά…

Άνταμ Τζανετόπουλος

Έπαιξε και αυτός στην ακαδημία του Ολυμπιακού, ερχόμενος από τον Βόλο. Ο Τζανετόπουλος υπήρξε ένα από τα μεγαλύτερα ταλέντα για τον οποίο «πάλεψε» η ΑΕΚ και ο Ολυμπιακός με τον Δικέφαλο να βγαίνει νικητής.

Με την ομάδα του Πέδρο Μαρτίνς δεν αγωνίσηκε ποτέ, ενώ τον ίδιο αριθμό συμμετεχών μετράει και στον ΠΑΣ Λαμία… δηλαδή «0».

Μανώλης Σάλιακας

Ένα ακόμη παιδί του Ολυμπιακού, είναι και ο Μανώλης Σάλιακας. Ο Κρητικός μπακ όταν αποχώρησε από την Κ20 του Εργοτέλη ανέβηκε στον Πειραιά για να φορέσει τη φανέλα των ερυθρόλευκων.

Έως και το 2019 ο Σάλιακας ανήκε στον Ολυμπιακό, μέχρι που έμεινε ελεύθερος και υπέγραψε στη Λαμία. Έξι συμμετοχές μετράει με την ανδρική ομάδα του Ολυμπιακού ενώ 13 (2 γκολ – 3 ασίστ) με την ομάδα Κ19 στο Champions League Youth.

 

Διαβάστε επίσης

Back to top button