Α΄ ΦθιώτιδαςΤοπικό Ποδόσφαιρο

Ολυμπιακός Λαμίας – Οπούντιος Μαρτίνου: Το άφησαν στην ισοπαλία…

Στο πλαίσιο της 1ης αγωνιστικής της ημιτελικής φάσης του Κυπέλλου Ερασιτεχνών Φθιώτιδας, ο Ολυμπιακός Λαμίας και ο Οπούντιος Μαρτίνου έμειναν στο 1-1.

Στο πλαίσιο της 1ης αγωνιστικής της ημιτελικής φάσης του Κυπέλλου Ερασιτεχνών Φθιώτιδας, ο Ολυμπιακός Λαμίας και ο Οπούντιος Μαρτίνου έμειναν στο 1-1.

Πολλές και κλασσικές ευκαιρίες για γκολ είχε ο Ολυμπιακός Λαμίας για να πάρει τη νίκη όμως δεν κατάφερε και έμεινε στο 1-1 με τον Οπούντιο Μαρτίνου.

Η ομάδα του Μαρτίνου κατάφερε κόντρα στη ροή του αγώνα να προηγηθεί με τον Πέππα αλλά στην επανάληψη ο Κώστας Κουφιώτης έκανε το 1-1 με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι.

Η πρόκριση θα παιχτεί στον επαναληπτικό αγώνα στο Μαρτίνο.

Το φιλμ του αγώνα:

 Στο 19′ σουτ του Γιαννακάκου η μπάλα ελάχιστα άουτ.

Στο 23′ ο Οπούντιος έφυγε στην κόντρα, ενώ οι γηπεδούχοι διαμαρτυρήθηκαν για φάουλ που δεν δόθηκε κοντά στην περιοχή του Μαρτίνου, ο Ζαφειρόπουλος πάσαρε από τα αριστερά στον Πέππα ο οποίος από κοντά με πλασε έκανε το 0-1.

Στο 33′ ωραία συνεργασία των ποδοσφαιριστών του Ολυμπιακού, η μπάλα έφτασε στο δευτερο δοκάρι εκεί όπου βρέθηκε ο Γιαννακάκος, ο νεαρός εξτρέμ σούταρε αλλά η μπάλα χτυπησε στο δοκάρι, στην πλάτη του Κοκονδύνη και έφυγε πλάγια.

Στο 37′ ο Κωτσαλάς έβγαλε καταπληκτική κάθετη πάσα στον Ζαφειρόπουλο, ο οποίος πέρασε ωραία δυο αντιπάλους πάτησε περιοχή αλλά το σουτ του κατέληξε άουτ.

Στο 42′ ωραία κάθετη πάσα του Αντωνίου στον Αντωνόπουλο από τα δεξιά, ο αμυντικός του Ολυμπιακού πάτησε περιοχή σουταρε αλλά ο Κοκονδύνης έδιωξε με τα πόδια μακριά τη μπάλα.

Στο 11′ του δευτέρου ημιχρόνου ο διαιτητής Κουρεμάδας έδωσε πέναλτι για σπρώξιμο στον Πασχαλίδη. Ο Κώστας Κουφιώτης εκτέλεσε για το 1-1.

Στο 23′ του δευτερου ο Γιαννακάκος δοκιμασε το πόδι του από μακρινή απόσταση με τον Κοκονδύνη να απομακρύνει δυσκολα σε κορνερ.

Στο 34′ ο Παπαναστασίου σουτάρει μέσα από την περιοχή η μπάλα φτάνει στον Λεντα ο οποίος από κοντά πλάσαρε για να στείλει τη μπάλα στο δοκάρι του Κοκονδύνη. Στη συνέχεια της φάσης ο Αντωνίου σουταρε εκτός της περιοχής με τη μπάλα να τρανταζει το οριζόντιο δοκάρι του Κοκονδύνη.

Στο 85′ ο Παπαναστασίου παίρνει τη μπάλα εκτός της περιοχής, σταμάτησε τη μπάλα με το στήθος σουταρε αλλά η μπάλα πέρασε αουτ.

Στις καθυστερήσεις ο Αντωνίου έφυγε από πλαγιά θέση τετ α τετ σουταρε αλλά ο Κοκονδύνης έβγαλε σε κορνερ.

Διαβάστε επίσης

Back to top button