ΑκαδημίεςΠΑΣ ΛΑΜΙΑΠοδόσφαιρο

Αδίκησε τον εαυτό του ο ΠΑΣ Λαμία!

Στο πλαίσιο της 4ης αγωνιστικής της SuperLeague Υποδομών Κ17, ο ΠΑΣ Λαμία υποδέχθηκε τον Παναιτωλικό στο γήπεδο του Λιανοκλαδίου.

Στο πλαίσιο της 4ης αγωνιστικής της SuperLeague Υποδομών Κ17, ο ΠΑΣ Λαμία υποδέχθηκε τον Παναιτωλικό στο γήπεδο του Λιανοκλαδίου.

Την ήττα με σκορ 0-2 γνώρισε ο ΠΑΣ Λαμία Κ17 από την αντίστοιχη ομάδα του Παναιτωλικού, για την 4η αγωνιστική της Super League Υποδομών.

Η ομάδα της Λαμίας ήταν σαφώς καλύτερη από την αντίπαλη, όμως ένα λάθος στην άμυνα αλλά και η αστοχία των επιθετικών της, της στέρησαν τη νίκη.

Όπως και να έχει η κυανόλευκη ομάδα παρουσίασε ένα διαφορετικό πρόσωπο σε σχέση με τα άλλα παιχνίδια κάτι που είναι ενθαρρυντικό ενόψει της συνέχειας.

Το ματς:

Μόλις στο 3′ ήρθε η πρώτη καλή φάση για τον ΠΑΣ Λαμία, όταν Αναγνωστόπουλος εκτέλεσε το κόρνερ από τα δεξιά, οι αμυντικοί του Παναιτωλικού έδιωξαν αρχικά αλλά ο Καρβούνης αμαρκάριστος έκανε το γυριστό σουτ με τη μπάλα να περνάει πάνω από το δοκάρι του Ραγιά.

Στο επόμενο λεπτό, ο Παναιτωλικός σε μια αμφισβητούμενη φάση για επιθετικό φάουλ άνοιξε το σκορ με τον σέντερ φορ του τον Τρουμπούκη κάνοντας το 0-1, κόντρα στη ροή του ματς που ήθελε τον ΠΑΣ να έχει την κατοχή και την πρωτοβουλία στο ματς.

Καθ’ολη την διάρκεια των πρώτων λεπτών του αγώνα η Λαμία είχε τον έλεγχο και τις φάσεις για γκολ, όμως ο Παναιτωλικός είχε το σκορ.

Στο 17′ σουτ Σύρμου από πλεονεκτική θέση, όμως η μπάλα δεν του έκανε το χατήρι και πέρασε ψηλά άουτ.

Στο 28′ η Λαμία απείλησε πάλι με σουτ, αυτή τη φορά ήταν ο Αναγνωστόπουλος, ο οποίος ξεμαρκαρίστηκε άψογα, έκανε το σουτ αλλά η μπάλα πέρασε άουτ…

Τεράστια ευκαιρία για τον Παναιτωλικό να κάνει το 0-2 όταν ο Κρανιώτης έβγαλε την κάθετη πάσα στο κέντρο της άμυνας της Λαμίας, ο Τρόπουλος βγήκε να μαζέψει τη μπάλα όμως του γλίστρησε μέσα από τα χέρια με τον Καρβούνη να προσπαθεί να εκμεταλλευτεί την κατάσταση αλλά ο τερματοφύλακας του ΠΑΣ, μπλόκαρε σωτηρία με δεύτερη προσπάθεια.

Δύο απανωτές καλές ευκαιρίες για τον ΠΑΣ Λαμία στο 41′. Αρχικά ο Αναγνωστόπουλος έφτασε κοντά στο ανοίξει το σκορ όταν πίεσε τον αντίπαλο τερματοφύλακα για να του κλέψει τη μπάλα βρισκόμενος μόνος του, όμως ο Ραγιάς πρόλαβε και έδιωξε.

Στη συνέχεια της φάσης ο Kebja βγήκε σε φάση τετ α τετ με τον τερματοφύλακα του Παναιτωλικού αλλά το σουτ που επιχείρησε πέρασε δυστυχώς άουτ.

Εξαιρετική ενέργεια από τον δεξιό εξτρέμ των κυανόλευκων, όμως δεν συνοδεύτηκε με γκολ…

Το 0-1 έμεινε έως το τέλος του πρώτου ημιχρόνου, ένα σκορ που σίγουρα αδικούσε τον ΠΑΣ Λαμία, με την εμφάνιση που έκανε στα πρώτα 45 λεπτά.

Το δεύτερο ημίχρονο ξεκίνησε με τον Σορόβο να απειλεί με φάση τετ α τετ τον ΠΑΣ Λαμία, όμως ο Τρόπουλος έδιωξε σωτήρια τη μπάλα σε κόρνερ.

Στο 52′ ο Βασίλας πάτησε περιοχή, έκανε το σουτ αλλά ο τερματοφύλακας του ΠΑΣ Λαμία του είπε όχι…

Ο πολύ καλός Τρόπουλος σήμερα, είπε όχι και σε σουτ του Παπανικολόπουλου στο 59′ κάνοντας εξαιρετική επέμβαση κρατώντας το 0-1.

Καταπληκτική αντεπίθεση από τον ΠΑΣ Λαμία στο 63′. Ο Μπαγινέτας έφυγε στην κόντρα πάσαρε στον Χύσκα ο οποίος έβγαλε τη σέντρα στην καρδιά της περιοχής του Παναιτωλικού με τον Συρμο να μην μπορεί να σκοράρει.

Στο 72′ είχαμε ένα γκολ για τον Παναιτωλικό, με τον Παπανικολόπουλο να σουτάρει, ο Τρουμπούκης πήρε το ριμπάουντ και έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα, όμως από θέση οφ σαιντ, κάτι που στην αρχή δεν είδε ο διαιτητής και κατοχύρωσε το τέρμα υπέρ των φιλοξενούμενων.

Έπειτα από υπόδειξη της δεύτερης βοηθού ο διαιτητής Μαριόλας ακύρωσε το γκολ, σωστά, ως οφ-σαιντ.

Στο 81′ ο Καρβούνης έκανε πέναλτι στον Δήμο με τον διαιτητή να σφυρίζει αμέσως την παράβαση και ο Τρουμπούκης έγραψε το τελικό 0-2.

Στα τελευταία λεπτά του αγώνα ο Τρόμπουλος έχασε τεράστια ευκαιρία για να μειώσει το σκορ όταν βρέθηκε απέναντι από τον Ραγιά, αλλά ο τερματοφύλακας του Παναιτωλικού του είπε όχι…

Αδίκησε τον εαυτό του ο ΠΑΣ Λαμία σήμερα, καθώς και καλύτερος από τον Παναιτωλικό ήταν καθ’όλη τη διάρκεια του παιχνιδιού αλλά και περισσότερες ευκαιρίες είχε για να πετύχει κάποιο τέρμα.

Το 0-2 έμεινε έως το τέλος του αγώνα…

Ρεπορτάζ: Λάμπρος Αρναούτογλου 

Θα ακολουθήσει φωτορεπορτάζ της αναμέτρησης από το LamiaSports

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

ΠΑΣ Λαμία:

dav

Παναιτωλικός:

dav

Διαβάστε επίσης

Back to top button