Νέα από ΕλλάδαΠοδόσφαιρο

ΠΑΟΚ: Έκπληξη με Ουάρντα – Εκεί τον στέλνουν (photos)

Νέα δεδομένα για τον επόμενο σταθμό της καριέρας του Αμρ Ουάρντα.

Θέση στα πλάνα του Άμπελ Φερέιρα δεν έχει καταφέρει να κερδίσει ο Αμρ Ουάρντα, παρά το γεγονός ότι ο ΠΑΟΚ του επέκτεινε το συμβόλαιο έως το καλοκαίρι του 2021.

Το που θα δοθεί δανεικός ο Αιγύπτιος μεσοεπιθετικός αποτελεί ένα μίνι σίριαλ του καλοκαιριού, με το τελευταίο επεισόδιο να είναι… έκπληξη.

Ο Ουάρντα έκανε ένα ταξίδι στην Κύπρο όπου είχε επαφές με την Ομόνοια, ωστόσο ο ίδιος δεν θέλησε να συνεχίσει εκεί την καριέρα του. Τα σενάρια για Παναθηναϊκό διαψεύστηκαν και δεν φαίνεται να είχαν ψήγματα αλήθειας.

Το νέο σενάριο για το που θα συνεχίσει την καριέρα του ο 25χρονος διεθνής μέσος έρχεται από την Αίγυπτο και αφορά ομάδα της Super League. Σύμφωνα με την ιστοσελίδα alkhaleejtoday.co, στο κόλπο για την απόκτησή του έχει μπει ο ΟΦΗ και δεν αποκλείεται ο Ουάρντα να μετακομίσει στην Κρήτη.

Τις επόμενες μέρες θα φανεί αν τα σενάρια ανταποκρίνονται στην αλήθεια, με τους Κρητικούς ίσως να περιμένουν πρώτα το ευρωπαϊκό παιχνίδι με τον Απόλλωνα Λεμεσού, πριν αποφασίσουν για νέα μεταγραφική κίνηση.

Δείτε το δημοσίευμα…

πηγή: onsports.gr

Διαβάστε επίσης

Back to top button