Νέα από ΚόσμοΠοδόσφαιρο

«Άλωσε» το «RCDE Stadium» η Βαγιαδολίδ!(vid)

Μεγάλο διπλό με 2-0 πήρε η Βαγιαδολίδ στην έδρα της Εσπανιόλ.

Μεγάλο διπλό με 2-0 πήρε η Βαγιαδολίδ στην έδρα της Εσπανιόλ.

LA LIGA-7η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ

ΕΣΠΑΝΙΟΛ-ΡΕΑΛ ΒΑΓΙΑΔΟΛΙΔ: 0-2

Γήπεδο: RCDE Stadium

Η Βαγιαδολίδ πέρασε με 2-0 από την έδρα της Εσπανιόλ κι επέστρεε στις νίκες μετά από ενάμισι σχεδόν μήνα. Μάλιστα κι εκείνη η νίκη της Βαγιαδολίδ ήταν εκτός έδρας (στο «Μπενίτο Βιγιαμαρίν»), την ώρα που στο «Θορίγια» δεν έχει πάρει ακόμη τρίποντο.

Στο 2ο λεπτό ο Σάντρο έκανε όμορφη κίνηση και σουτ από αριστερά αλλά η μπάλα πέρασε μόλις άουτ, ενώ στο 8’ ο Καλέρι πλάσαρε μετά από γύρισμα του Βάργκας με την μπάλα να σταματά στο δοκάρι του Μασίπ, Και μερικά δευτερόλεπτα μετά, ο Μασίπ μπλόκαρε την κεφαλιά του Βάργκας ενώ στο 24’ η Βαγιαδολίδ κέρδισε πέναλτι για αγκωνιά του Σάντσεθ στον Πλάνο. Ο Μίτσελ εκτέλεσε εύστοχα κι έκανε το 0-1.

Στο 41’ ο Ντιέγκο Λόπεθ πραγματοποίησε σπουδαία επέμβαση σε τετ α τετ με τον Σάντρο και στο 43’ ο Νάλδο έκανε τη σέντρα από αριστερά, η μπάλα κόντραρε σε αμυντικό και  βρήκε στο δοκάρι της Βαγιαδολίδ. Στο 45+4’ ο Καλέρι μέσα από τη μικρή περιοχή έβαλε την προβολή αλλά κόπηκε από τον Νάτσο.

Στο 51ο λεπτό το σουτ του Ναρντέρ πέρασε ελάχιστα έξω, ενώ στο 66’ η Εσπανιόλ έμεινε με δέκα παίκτες καθώς ο Καλέρο τράβηξε τον Γκουαρντιόλα που έφυγε μόνος στην κόντρα κει είδε την κόκκινη. Από την εκτέλεση του φάουλ, ο Χοακίν Φερνάντεθ σκόραρε με κεφαλιά αλλά το γκολ ακυρώθηκε για οφσάιντ και στο 90+4’ ο Πλάνο με σουτ στην κίνηση από αριστερά, διαμόρφωσε το τελικό 0-2.

ΕΣΠΑΝΙΟΛ: Ντιέγκο Λόπεθ, Ντιντάκ Βιλά (64’ Γου Λέι), Χάβι Λόπεθ, Νάλδο, Πεδρόσα, Καλέρο, Σάντσεθ, Ρόκα, Νταρντέρ (69’ Νταβίντ Λόπεθ), Βάργκας (75’ Πιάτι), Καλέρι

ΒΑΓΙΑΔΟΛΙΔ: Μασίπ, Μογιάνο, Νάτσο Μαρτίνεθ, Ολίβας, Μίτσελ, Φέντε, Σαλισού (64’ Χοακίν Φερνάντεθ), Τόνι Βίγια (75’ Πέδρο Πόρο), Πλάνο, Γκουαρντιόλα, Σάντρο (60’ Ουνάλ)

Διαβάστε επίσης

Back to top button