Νέα από ΚόσμοΠοδόσφαιρο

Έμειναν στην ισοπαλία Λεβάντε και Οσασούνα!

Στο 1-1 κόλλησαν Λεβάντε και  Οσασούνα μετά από ένα υπέροχο παιχνίδι.

Στο 1-1 κόλλησαν Λεβάντε και  Οσασούνα μετά από ένα υπέροχο παιχνίδι.

LA LIGA-7η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ

ΛΕΒΑΝΤΕ-ΟΣΑΣΟΥΝΑ: 1-1

Γήπεδο: Θιουδάδ τε Βαλένθια

Όρθια στην έδρα της Λεβάντε έμεινε η Οσασούνα που πήρε ισοπαλία 1-1.

Η Λεβάντε μπήκε δυνατά στο ματς και στο 5ο μόλις λεπτό, ο Μιραμόν έκανε το γύρισμα από δεξιά και ο Ερνάνι μόνος στο δεύτερο δοκάρι, πλάσαρε για το 1-0. Στο 11’ το σουτ του Μαγιοράλ απομακρύνθηκε από τον Ρουμπέν, ενώ στο 14’ το σουτ του Ερνάνι πέρασε λίγο άουτ και στο 18’ την ίδια τύχη είχε και η κεφαλιά του Ρουμπέν Γκαρσία. Ο Γκαρσία στο 19’ έβγαλε τη σέντρα-σουτ αλλά η μπάλα σταμάτησε στο δοκάρι, ενώ στο 30’ ο Μαρτί σκόραρε με ωραία ενέργεια αλλά το γκολ ακυρώθηκε για οφσάιντ.

Στο 49’ ο Αϊτόρ πραγματοποίησε απίθανη επέμβαση σε κεφαλιά του Εστουπινιάν αλλά στο 57’ ο Ρουμπέν Γκαρσία μπήκε παλικαρίσια στην περιοχή και παρότι έπεσε, πλάσαρε από κάτω για το 1-1. Στο 65’ ο Ρουμπέν είπε όχι σε σουτ του Μαγιοράλ και στην επαναφορά σταμάτησε και τον Μιραμόν, ενώ στο 72’ αποβλήθηκε ο Ερνάνι με δεύτερη κίτρινη κάρτα.

ΛΕΒΑΝΤΕ: Αϊτόρ Φερνάντεθ, Πόστιγο, Μιραμόν, Βέθο, Κλερκ, Καμπάνια, Ραντόγια, Μοράλες (75’ Ροσίνα), Ερνάνι, Ροζέρ Μαρτί (75’ Σέρχιο Λεόν), Μαγιοράλ (85’ Κόκε)

ΟΣΑΣΟΥΝΑ: Ρουμπέν, Αριδάνε, Όιερ, Νταβίντ Γκαρσία, Νάτσο Βιδάλ, Εστουπινιάν, Τόρες, Ρουμπέν Γκαρσία (83’ Βιγιάρ), Μέριδα (46’ Μονκαγιόλα), Αντριάν (83’ Ιμπάνιεθ), Άβιλα

Διαβάστε επίσης

Back to top button