Νέα από ΚόσμοΠοδόσφαιρο

«Τεσσάρα» μέσα στην Κολωνία η Χέρτα!(vid)

Τεράστια νίκη με 4-0 πέτυχε η Χέρτα μέσα στην έδρα της Κολωνίας.

Τεράστια νίκη με 4-0 πέτυχε η Χέρτα μέσα στην έδρα της Κολωνίας.

BUNDESLIGA-6η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ

ΚΟΛΩΝΙΑ-ΧΕΡΤΑ: 0-4

Γήπεδο: RheinEnergieStadion

Πλάκα έκανε η Χέρτα στην έδρα της Κολωνίας, την οποία και διέλυσε με 4-0 και πήρε ανάσα.

Στο 7ο λεπτό ο Γιαρστάιν έσωσε μετά από όμορφη εκτέλεση φάουλ του Κάιντζ, ενώ στο 14’ ο κίπερ της Χέρτα μπλόκαρε και την κεφαλιά του Κόρδοβα και στο 23’ ο Ντιλροσούν με όμορφο σουτ έξω από την περιοχή, άνοιξε το σκορ για τη Χέρτα. Στο 28’ ο Νταριντά πλάσαρε άστοχα από πλάγια  θέση, ενώ στο 36’ ο Ντιλορσούν έκανε τρομερή κούρσα από αριστερά, τσίμπησε την μπάλα πάνω από τον Χορν αλλά η μπάλα σταμάτησε στο δοκάρι. Μάλιστα στο 41’ Μερέ έκανε δολοφονικό μαρκάρισμα στον Νταριντά και αποβλήθηκε.

Στο 45+3’ ο Ντολορσούν και πάλι έκανε το σουτ από αριστερά με τον Χορν να διώχνει σε κόρνερ.

Η Χέρτα μπήκε δυνατά και στην επανάληψη και στο 59’ ο Κλίντερ έκανε από δεξιά το γύρισμα και ο Ιμπίσεβιτς, που μόλις είχε μπει, έγραψε το 0-2 με πλασέ από το πέναλτι. Και στο 63’  ο Νταριντά σέντραρε από δεξιά και ο Ιμπίσεβιτς με προβολή στο πρώτο δοκάρι έκανε το 0-3. Στο 77ο λεπτό ο Τερότε έπιασε φοβερό σουτ έξω από την περιοχή αλλά η μπάλα τράνταξε το δοκάρι του Γιαρστάιν ενώ στο 79’ ο Χορν μπλόκαρε το γυριστό του Νταριντά. Και στο 83’ μετά από κόρνερ, ο Μπογιατά με κεφαλιά διαμόρφωσε το 0-4.

ΚΟΛΩΝΙΑ: Χορν. Σμιτζ, Μερέ, Μπόρνοου, Ντρέξλερ (6’ Σίντλερ), Έκτορ, Χέγκερ, Κάιντζ, Σκιρί, Μοντέστ (63’ Τερόντε), Κόρδοβα.

ΧΕΡΤΑ: Γιαρστάιν, Μπογιατά, Σταρκ, Μίτελστεντ, Κλίντερ, Σκιέλμπρεντ (82’ Λέβεν), Νταριντά, Ζέλκε (58’ Ιμπίσεβιτς), Γκρούιτς, Βολφ, Ντιλοροσούν (73’ Λουκεμπάκιο)

Διαβάστε επίσης

Back to top button