Νέα από ΚόσμοΠοδόσφαιρο

Χωρίς να ιδρώσει… πήρε τη νίκη η Γιουβέντους!

Χωρίς να βρει ιδιαίτερη αντίσταση και με MVP τον Γκονζάλο Ιγκουαΐν, η Γιουβέντους νίκησε εύκολα με 3-0 την Μπάγερ Λεβερκούζεν στο Τορίνο.

Χωρίς να βρει ιδιαίτερη αντίσταση και με MVP τον Γκονζάλο Ιγκουαΐν, η Γιουβέντους νίκησε εύκολα με 3-0 την Μπάγερ Λεβερκούζεν στο Τορίνο.

CHAMPIONS LEAGUE – ΦΑΣΗ ΟΜΙΛΩΝ – 4ος ΟΜΙΛΟΣ – 2η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ

ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ – ΜΠΑΓΕΡ ΛΕΒΕΡΚΟΥΖΕΝ: 3-0

Γήπεδο: Juventus Stadium – Turin

Χωρίς να βρει ιδιαίτερη αντίσταση και με MVP τον Γκονζάλο Ιγκουαΐν, η Γιουβέντους νίκησε εύκολα με 3-0 την Μπάγερ Λεβερκούζεν στο Τορίνο. Με τον Κριστιάνο Ρονάοντο σχεδόν εξαφανισμένο, ο Ιγκουαΐν έκανε ένα εξαιρετικό παιχνίδι πετυχαίνοντας ένα γκολ και μοιράζοντας μία ασίστ,οδήγησε την ομάδα του Μαουρίσιο Σάρι στην κορυφή του ομίλου μαζί με την Ατλέτικο Μαδρίτης. Εξαιρετική εμφάνιση και από τον Χουάν Χουαρδάδο που έδειχνε να μην έχει αντίπαλο στη δεξιά πλευρά της «Βέκια Σενιόρα».

Η Λεβερκούζεν μπήκε καλύτερα στο παιχνίδι έχοντας μάλιστα δύο καλές στιγμές μπροστά από την εστία του Σέζνι. Αρχικά στο 4′ με κοντινό σουτ του Αλάριο, μετά από γύρισμα του Χάβερτζ, που κατέληξε πολύ ψηλά και στη συνέχεια στο 8′ με μακρινό σουτ του Ντεμιρμπάι που πέρασε λίγο πάνω από το οριζόντιο δοκάρι του Πολωνού κίπερ. Η Γιουβέντους άνοιξε το σκορ με την πρώτη καλή της στιγμή στο 17′ με τον Χουαρδάδο να κάνει ένα γέμισμα, τον Τα κακό διώξιμο που εκμεταλλεύτηκε ο Ιγκουαΐν και με ωραίο σουτ από το ύψος της μεγάλης περιοχής του Χραντέτσκι, έκανε το 1-0. Στο 39′ οι «μπιανκονέρι» είχαν νέα ευκαιρία με σουτ του Ιγκουαΐν που απέκρουσε εντυπωσιακά ο Χραντέτσκι.

Η Γιουβέντους είχε την πρώτη καλή στιγμή του δεύτερου μέρους στο 57′ με τον Χουαρδάδο να περνά ωραία για τον Ρονάλντο που σούταρε μέσα από την περιοχή και ο Χραντέτσκι έδιωξε εντυπωσιακά. Στο 62′ ο Ρονάλντο πέρασε ωραία για τον Ιγκουαΐν που γύρισε για τον Μπερναντέσκι κι αυτός με δυνατό σουτ έκανε το 2-0. Στο 74′ οι «μπιανκονέρι» είχαν τεράστια ευκαιρία με τον Ιγκουαΐν να γυρίζει για τον Ρονάλντο που πλάσαρε στην κίνηση αλλά είδε τον Χραντέτσκι να αποκρούει εντυπωσιακά. Τέσσερα λεπτά αργότερα οι «ασπιρίνες» είχαν καλή στιγμή με τον Αρανγκίς να βγάζει μπαλιά για τον Παουλίνιο που στην προσπάθειά του να ”κρεμάσει” τον Σέζνι, έστειλε την μπάλα λίγο έξω. Στο 87′ ο Ντιμπάλα.σούταρε αλλά ο Χραντέτσκι απέκρουσε. Δύο λεπτά αργότερα ο Ντιμπάλα πέρασε ωραία για τον Ρονάλντο που με δυνατό σουτ πέρασε την μπάλα κάτω από τα πόδια του Χραντέτσκι κάνοντας το 0-3.

ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ: Σέζνι, Χουαρδάδο, Μπονούτσι, Ντε Λιχτ, Άλεξ Σάντρο, Κεντίρα (74′ Μπετανκούρ), Πιάνιτς, Ματουιντί, Μπερναντέσκι (77′ Ράμσεϊ), Ιγκουαΐν (82′ Ντιμπάλα), Ρονάλντο

ΜΠΑΓΕΡ ΛΕΒΕΡΚΟΥΖΕΝ: Χραντέτσκι, Βάιζερ, Τα, Σβεν Μπέντερ, Βενδέλ, Χάβερτζ, Αρανγκίς (80′ Σινγκράβεν), Μπαουμγκαρτίνγκερ, Ντεμιρμπάι (45′ Αμιρί), Φόλαντ, Αλάριο (68′ Παουλίνιο)

Διαβάστε επίσης

Back to top button