Νέα από ΚόσμοΠοδόσφαιρο

Δεν είχε σταματημό μέσα στο Λονδίνο η Μπάγερν!

Καταιγιστική η ομάδα της Μπάγερν Μονάχου απέναντι στην Τότεναμ.

Οι Βαυαροί διέλυσαν την Τότεναμ με 7-2 και μάλιστα  μέσα στο Λονδίνο.

CHAMPIONS LEAGUE-2ος ΟΜΙΛΟΣ-2η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ

ΤΟΤΕΝΑΜ-ΜΠΑΓΕΡΝ ΜΟΝΑΧΟΥ: 2-7

Γήπεδο: Tottenham Hotspur Stadium

Βαυαρική προέλαση στον Λονδίνο, με την Μπάγερν να ισοπεδώνει την Τότεναμ με το εντυπωσιακ΄7-2 και  να κάνει άλμα πρωτιάς.

Στο 2ο μόλις  λεπτό ο Γκνάμπρι έπιασε το μακρινό σουτ αλλά ο Γιορίς είπε όχι ενώ στο 5’ ήταν η σειρά του Νόιερ να σώσει μετά από πλασέ του Σον και στο 10’ o Γερμανός τερματοφύλακας σταμάτησε και πάλι τον Νοτιοκορεάτη.

Ωστόσο το 13’, ο Τολισό έκανε τραγικό λάθος, ο Εντομπελέ πέρασε κάθετα στον Σον που από δεξιά έκανε το διαγώνιο σουτ κι έγραψε το 1-0. Η Μπάγερν απάντησε άμεσα καθώς το 15’  ο Κίμιχ άδειασε έναν  αντίπαλο έξω από την περιοχή και με φοβερό σουτ έφερε το σκορ στα ίσα, ενώ στο 18’ ο Αλάμπα καθάρισε στη γραμμή μετά από πλασέ του Κέιν.

Η μπάλα παιζόταν πάνω κάτω και  στο 20’ ο Σον έκανε το σουτ από το ύψος της περιοχής αλλά ο Νόιερ έσωσε όπως έκανε και ο Γιορίς μετά από σουτ του Κουτίνιο στην αντεπίθεση. Στο 26’ ο Κέιν άνοιξε δεξιά στον Οριέ, εκείνος έκανε το γύρισμα και ο Εντομπελέ από το πέναλτι πλάσαρε αλλά ο Νόιερ πραγματοποίησε τρομερή επέμβαση και στο 28’ το φάουλ του Κέιν πέρασε μόλις έξω ενώ στο 30’ ο Κέιν βρέθηκε στην περιοχή των Γερμανών, έκανε το διαγώνιο σουτ αλλά η μπάλα έξυσε το δοκάρι.

Στο 35’ το μακρινό σουτ του Κομάν πέρασε ελάχιστα έξω, ενώ στο 41’ ο Γιορίς έδιωξε το φάουλ του Γκνάμπρι και στο 45’ ο Λεβαντόφσκι πήρε την μπάλα με πλάτη στο τέρμα και από το ημικύκλιο της περιοχής γύρισε με τη μία και με συρτό σουτ έκανε το 1-2.

Στο 49’ ο Βερτόνχεν έβαλε σωτήρια την προβολή σε σουτ του Λεβαντόφσκι και στην επαναφορά ο Τολισό έπιασε νέο σουτ που πέρασε λίγο έξω ενώ στο 50’ ο Νόιερ είπε όχι σε σουτ του Άλι.

Και στο 53ο λεπτό, ο Γκνάμπρι από αριστερά άδειασε τον Οριέ, πάτησε περιοχή κι έφερε την μπάλα στο δεξί και με σουτ έγραψε το 1-3. Και πριν προλάβουν να συνέλθουν τα «σπιρούνια» στο 55’ ο Τολισό έκλεψε λίγο έξω από την περιοχή, άνοιξε αριστερά στον Γκνάμπρι που με διαγώνιο σουτ έστειλε την μπάλα στο δοκάρι και στη συνέχεια στα δίχτυα του Γιορίς για το 1-4.

Στο 59ο λεπτό ο Ρόουζ κέρδισε πέναλτι από τον Κομάν και ο Κέιν από τα 11 μέτρα έγραψε το 2-4, ενώ στο 63’ το σουτ του Σισοκό πέρασε μόλις έξω και στο 66’ ο Νόιερ έδιωξε το φοβερό σουτ του Έρικσεν.

Και στο 83ο λεπτό, ο Τιάγκο έβγαλε μπαλιά 40 μέτρων στον Γκνάμπρι, που έφυγε μόνος πίσω από το κέντρο και πλάσαρε για το 2-5 ενώ στο 87’ ο Κοουτίνιο άνοιξε δεξιά στον Λεβαντόφσκι που με τη μία πλάσαρε για το 2-6.

Οι Βαυαροί δεν πάτησαν φρένο και στο 88’ ο Γκνάμπρι βρήκε λίγο χώρο έξω από την περιοχή και με συρτό σουτ έκανε το 2-7.

ΤΟΤΕΝΑΜ: Γιορίς, Ρόουζ, Αλντερβάιρελντ, Οριέ, Βερτόνχεν, Εντομπελέ (64’ Έρικσεν), Άλι (72’ Λούκας Μόουρα), Σισοκό, Γουίνκς (81’ Λαμέλα), Σον, Κέιν

ΜΠΑΓΕΡΝ: Νόιερ, Ζίλε, Κίμιχ, Αλάμπα (46’ Τιάγκο), Παβάρ, Τολισό, Μπόατενγκ (71’ Μαρτίνεθ), Κοουτίνιο, Κομάν (71’ Πέρισιτς), Γκνάμπρι, Λεβαντόφσκι

Διαβάστε επίσης

Back to top button