Νέα από ΕλλάδαΠοδόσφαιρο

Δυνατό μπάσιμο ομάδας της Σούπερ Λιγκ για Καμαρά

Ο Μαντί Καμαρά θα αποτελέσει παρελθόν από τον Ολυμπιακό το ερχόμενο καλοκαίρι, όμως ίσως και να παραμείνει στη Stoiximan Super League.

Ο Μαντί Καμαρά θα αποτελέσει παρελθόν από τον Ολυμπιακό το ερχόμενο καλοκαίρι, όμως ίσως και να παραμείνει στη Stoiximan Super League.

Τα προγνωστικά στοιχήματος διαψεύστηκαν στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης» και ο Ολυμπιακός γνώρισε τη συντριβή από τη Μακάμπι Τελ Αβίβ με 1-4 για το Conference League. Ο Βαγγέλης Μαρινάκης, αμέσως μετά, σε μία ηγετική κίνηση, έδωσε τα «χέρια» με τον Μεντιλίμπαρ για την επέκταση της συνεργασίας τους μέχρι το 2025.

novibet
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Εγγραφή

Αυτός όμως, που δεν θα παραμείνει κάτοικος Πειραιά, είναι ο Μαντί Καμαρά. Ο 27χρονος μέσος των «ερυθρολεύκων» είναι ουσιαστικά εκτός ομάδος, έπειτα από μία σειρά προστριβών με τη διοίκηση του συλλόγου.

Με το συμβόλαιό του να εξαντλείται τον Ιούνιο, ήδη ομάδες από το εξωτερικό, όπως η Σεβίλλη και η Χετάφε, έχουν εκδηλώσει το ενδιαφέρον τους. Όμως, δεν αποκλείεται να απασχολήσει και την ΑΕΚ η υπόθεσή του, ενώ και ο Παναθηναϊκός «ρίχνει» κλεφτές ματιές.

Η «Ένωση» θα κινηθεί για την απόκτηση ενός παίκτη στον άξονα, ειδικά αν έρθει πρόταση για τον Νταμιάν Σιμάνσκι και αυτή γίνει δεκτή.

Τα οικονομικά δεδομένα για τον παίκτη από τη Γουϊνέα, είναι πως ψάχνει ετήσιες απολαβές της τάξεως του 1,1 εκατομμυρίου ευρώ. Το αν η ΑΕΚ ή ο Παναθηναϊκός θα του προσφέρουν τέτοιο νούμερο είναι άγνωστο προς το παρόν.

Βέβαια, λόγω της παρουσίας του ποδοσφαιριστή στον Ολυμπιακό, δεν είναι και πολύ εύκολο να ντυθεί στα «πράσινα» ή στα «κιτρινόμαυρα». Αυτό θα αποδειχθεί με την πάροδο του χρόνου.

Όσον αφορά το αγωνιστικό κομμάτι, ο Ματίας Αλμέιδα και ο Φατίχ Τερίμ έχουν το νου τους στην πρώτη αγωνιστική των πλέι οφ για το κουπόνι ΟΠΑΠ της Κυριακής, με Λαμία και Ολυμπιακό αντίστοιχα.

Πηγή: Kingbet.com

Διαβάστε επίσης

Back to top button