Νέα από ΚόσμοΠοδόσφαιρο

Και πάλι καλά να λένε στη Ρεάλ… (vid)

Η Ρεάλ κόλλησε στο 2-2 με την Μπριζ μέσα στη Μαδρίτη αλλά έτσι όπως κύλησε το ματς είναι κι ευχαριστημένη.

Η Ρεάλ κόλλησε στο 2-2 με την Μπριζ μέσα στη Μαδρίτη αλλά έτσι όπως κύλησε το ματς είναι κι ευχαριστημένη.

CHAMPIONS LEAGUE-1ος ΟΜΙΛΟΣ-2η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ

ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ-ΜΠΡΙΖ: 2-2

Γήπεδο: Σαντιάγκο Μπερναμπέου

Η κατάσταση στη Ρεάλ  είναι πραγματικά ζοφερή. Η «βασίλισσα» κόλλησε στο 2-2 στην έδρα της με την Μπριζ και λέει κι ευχαριστώ καθώς οι Βέλγοι βρέθηκαν να νικούν με 2-0. Τραγελαφικές καταστάσεις με τον Κουρτουά, που αποδοκιμάστηκε και έγινε αλλαγή στο ημίχρονο.

Η Μπριζ αιφνιδίασε τη Ρεάλ καθώς στο 9’ έφυγε στην κόντρα, ο Τάου από αριστερά έκανε το γύρισμα στον Μποναβέντουρ που κατά λάθος έκανε το 0-1 από κοντά. Το γκολ αρχικά ακυρώθηκε αλλά μετά από εξέταση του VAR, μέτρησε κανονικά.

Οι Μαδριλένοι ήταν εκτός αγώνα στο πρώτο 20λεπτο και απείλησαν για πρώτη φορά στο 21’. Ο Καρβαχάλ έκανε από δεξιά το γύρισμα και ο Μόντριτς πλάσαρε στην κίνηση μέσα από την περιοχή αλλά η μπάλα πέρασε λίγο έξω ενώ στο 24’ μετά από διώξιμο του Ντέλι, ο Κρόος έπιασε το σουτ έξω από την περιοχή αλλά η μπάλα κόντραρε και πέρασε άουτ.

Στο 28’ ο  Βαράν πήρε την κεφαλιά μετά από κόρνερ αλλά ο Μινιολέ του είπε όχι, ενώ στο 34’ ο Τάου έκανε το πλασέ μέσα από την περιοχή αλλά ο Κουρτουά έσωσε. Στο 36’ ο Κρόος, έκανε το διαγώνιο σουτ από αριστερά με την μπάλα να ξύνει το δοκάρι του Μινιολέ.

Ωστόσο στο 39ο λεπτό, οι Βέλγοι έφυγαν και πάλι στην κόντρα μετά από λάθος του Μόντριτς, ο Μποναβέντουρ πάτησε περιοχή και πλάσαρε για το 0-2.

Στο 45ο λεπτό, ο Καρβαχάλ έκοψε έξω στον Κρόος, που πλάσαρε με τη μία αλλά η μπάλα πέρασε μόλις άουτ.

Ο Ζιντάν έβγαλε τον Κουρτουά στο ημίχρονο, με τον Βέλγο να έχει αποδοκιμαστεί έντονα στο πρώτο μέρος και στο 49’ ο Μινιολέ είπε όχι σε σουτ του Αζάρ. Στο 55’ ο Μποναβέντουρ έφυγε μόνος με τον Αρεολά αλλά ο Γάλλος τον νίκησε εντυπωσιακά και στο 55’ ο Μινιολέ έσωσε μετά από φοβερό σουτ του Κασεμίρο. Από το κόρνερ η μπάλα βγήκε έξω στον Μπενζεμά που σέντραρε από δεξιά και ο Ράμος εξ επαφής έκανε το 1-2 με κεφαλιά. Το γκολ αρχικά δε μέτρησε καθώς ο Ράμος φαινόταν να είναι  ένα μέτρο οφσάιντ αλλά μετά από προσεκτική εξέταση του VAR φάνηκε πως καλυπτόταν κι έτσι ήρθε το 1-2.

Στο 62’ το σουτ του Βάσκεθ πέρασε μόλις έξω, όπως κι εκείνο του Μόντριτς στο 70’ και στο 84’ η Μπριζ έμεινε με δέκα παίκτες λόγω αποβολής του Βορμέρ με 2η κίτρινη. Ο Κρόος εκτέλεσε το φάουλ και ο Κασεμίρο με κεφαλιά έκανε το 2-2.

Στο 90+1’ ο Βινίσιους σέντραρε από αριστερά και ο Ράμος πήρε την κεφαλιά μετά από λάθος έξοδο του Μινιολέ, αλλά ο Μέχελε έσωσε ενώ στο 90+3’ ο Σκράιβερς μόλις μπήκε στο ματς βρέθηκε μόνος με τον Αρεολά αλλά έκανε τραγικό πλασέ.

ΡΕΑΛ: Κουρτουά (46’ Αρεολά), Καρβαχάλ, Ράμος, Βαράν, Νάτσο (46’ Μαρσέλο), Κρόος, Μόντριτς, Κασεμίρο, Λούκας Βάσκεθ (67’ Βιμίσιους), Αζάρ, Μπενζεμά

ΜΠΡΙΖ: Μινιολέ, Ντιατά, Ντέλι, Βάνακεν, Σομπόλ, Ριτς, Τάου (90+2’ Σκράιβερς), Μποναβέντουρ (71’ Οπεντά, 87’ Κουλς), Βορμέρ, Μάτα Μέχελε.

Διαβάστε επίσης

Back to top button