Άλλα αθλήματαΜπάσκετ

Παγκόσμια συγκίνηση: Το πρώτο ποστ της Βανέσα Μπράιαντ μετά την τραγωδία (pics)

Η Βανέσα Μπράιαντ αποφάσισε να... σπάσει την σιωπή της και να προκαλέσει παγκόσμια συγκίνηση με το πρώτο της ποστ, μετά την τραγωδία που κόστισε την ζωή στον άνδρα της Κόμπε αλλά και στην κορούλα της Τζιάνα.

Μία φωτογραφία η οποία έφτανε για να προκαλέσει ρίγη συγκίνησης. Λίγο αργότερα έκανε και την πρώτη της γραπτή δήλωση, μιλώντας για τις δύσκολες ώρες που βιώνει η ίδια και οι οικογένεια της.

Η Βανέσα Μπράιαντ, στο πλευρό της οποίας είναι ολόκληρος ο πλανήτης αφού καλείται πλέον να σηκώσει το βάρος της απώλειας του Κόμπε αλλά και της κόρης της Τζιάνα, έχοντας ακόμα τρία παιδιά, έκανε το πρώτο της ποστ μετά το τραγικό δυστύχημα.

Η σύζυγος του Κόμπε Μπράιαντ, μετέτρεψε το προφίλ της στο instagram  σε ιδιωτικό, ουσιαστικά θέλοντας να μείνει μακριά από τα ΜΜΕ και οτιδήποτε άλλο σε εκείνες στις τραγικές στιγμές. Όμως πριν από λίγες ώρες έκανε ξανά δημόσιο τον λογαριασμό της και ανέβασε μία φωτογραφία που πραγματικά έκανε άπαντες να λυγίσουν. Και δεν είναι άλλη από αυτή του Κόμπε με την κόρη του Τζιάνα από το All Star Game του 2016 που είχε γίνει στο Τορόντο, ένα από τα τελευταία του παιχνίδια.

Λίγες ώρες αργότερα έκανε και το πρώτο της γραπτό ποστ για την τραγωδία. Η Βανέσα Μπράιαντ αναφέρει μεταξύ άλλων: «Τα κορίτσια μου κι εγώ θέλουμε να ευχαριστήσουμε τα εκατομμύρια των ανθρώπων που μας δείχνουν την στήριξη τους και την αγάπη τους σε αυτή την τραγική στιγμή. Ευχαριστούμε για τις προσευχές σας. Τις χρειαζόμαστε. Όλοι μας είμαστε συντετριμμένοι από την ξαφνική απώλεια του άντρα μου, Κόμπε – του εκπληκτικού πατέρα των παιδιών μας- και της όμορφης Τζιάνα π μία καταπληκτική κόρη, μία εκπληκτική αδελφή για τις Ναταλία, Μπιάνκα και Καπρί.

Είμαστε συντετριμμένοι επίσης για τις οικογένειες που έχασαν τους αγαπημένους τους στην Κυριακή και μοιραζόμαστε τον πόνο τους.

Δεν υπάρχουν λέξεις για να περιγράψουμε τον πόνο μας αυτή την στιγμή. Παίρνω δύναμη μόνο επειδή γνωρίζω ότι ο Κόμπε και η Τζιάνα ήξεραν ότι είχαν την αγάπη όλων. Νιώθουμε απίστευτα ευλογημένοι που τους είχαμε στην ζωή μας. Εύχομαι αν ήταν εδώ μαζί μας για πάντα. Δεν ξέρω πως θα είναι οι ζωές μας από εδώ κια πέρα, είναι αδύνατον να φανταστώ την ζωή μου χωρίς αυτούς. Αλλά ξυπνάμε κάθε μέρα, προσπαθώντας να προχωρήσουμε λόγω του Κόμπε και της αγαπημένης μας Τζίτζι, είναι αυτοί που μας φωτίζουν τον δρόμο. Η αγάπη μας για αυτούς δεν έχει τέλος. Εύχομαι να μπορούσα να τους αγκαλιάσω, να τους φιλήσω. Να τους έχουμε μαζί μας για πάντα. Σας ευχαριστώ που μοιραστήκατε την αγάπη σας, την θλίψη σας και για την συμπαράσταση σας.  Σας ζητάμε να σεβαστείτε την ιδιωτική μας ζωή, πρέπει να βρούμε τον δρόμο μας σε αυτή την καινούργια πραγματικότητα» ενώ αναφέρει επίσης τα ιδρύματα τα οποία λειτουργούσε ο Κόμπε μαζί της, ώστε όποιος επιθυμεί να βοηθήσει.

Διαβάστε επίσης

Διαβάστε επίσης
Close
Back to top button