Β΄ ΦθιώτιδαςΤοπικό Ποδόσφαιρο

Ξεπέρασε το εμπόδιο της Μεγάλης Βρύσης η Δίβρη!

Με πρωταγωνιστή τον έμπειρο σέντερ φορ Γιάννη Φωτόπουλο, η ΑΕ Δίβρης κέρδισε με 4-0 τη Θύελλα Μεγάλης Βρύσης.

Με πρωταγωνιστή τον έμπειρο σέντερ φορ Γιάννη Φωτόπουλο, η ΑΕ Δίβρης κέρδισε με 4-0 τη Θύελλα Μεγάλης Βρύσης.

Στο πλαίσιο του 3ου ομίλου της Β’ Φθιώτιδας, η ΑΕ Δίβρης υποδέχθηκε στο γήπεδό της τη Θύελλα Μεγάλης Βρύσης με τον “στρατηγό άνεμο” να κάνει δύσκολο το οποίο έργο και των δυο ομάδων.

Η γηπεδούχος ομάδα, έχοντας πρωταγωνιστή τον Φωτόπουλο, ο οποίος σκόραρε τα 2 από τα 4 συνολικά τέρματα της ομάδας του πήρε τη νίκη και το σημαντικό τρίποντο, ξεπερνώντας το εμπόδιο της Θύελλας.

Το 1-0 έγινε στο 41′ του αγώνα όταν ο Ζουμπόπουλος υποδέχθηκε τέλεια την πάσα του Παπαϊωάννου και στο τετ α τετ απέναντι στην Τασούλη δεν αστόχησε. Το 1-0 παρέμεινε έως το τέλος του πρώτου ημιχρόνου.

Στην επανάληψη και πιό συγκεκριμένα στο 53′ ο Μπέλλης βρίσκει τη μπάλα εντός της περιοχής με το χέρι και ο διαιτητής του αγώνα σφύριξε πέναλτι. Ο Φωτόπουλος ανέλαβε την εκτέλεση και έγραψε το 2-0.

Στο 68′ η Δίβρη εκτέλεσε κόρνερ, οι αμυντικοί της Θύελλας μπερδεύτηκαν, δεν έδιωξαν σωστά τη μπάλα με αποτέλεσμα αυτή να φτάσει στο δευτερο δοκάρι εκεί όπου ήταν ο Φωτόπουλος, ο οποίος σε κενή εστία έκανε το 3-0.

Το τελικό 4-0 διαμόρφωσε ο Καναβός.

Τέλος, να αναφέρουμε πως στο παιχνίδι αγωνίστηκαν και τα αδέρφια Ηλίας και Βάγιος Μπαγινέτας, οι οποίοι μάλιστα πέρασαν μαζί ως αλλαγή στο παιχνίδι για λογαριασμό της Θύελλας Μεγάλης Βρύσης.

 

Διαβάστε επίσης

Back to top button