ΠΑΣ ΛΑΜΙΑΠοδόσφαιρο

ΠΑΣ Λαμία – Παναιτωλικός: Δύο ομάδες… που μοιάζουν!(pics)

Από τη μία ο ΠΑΣ Λαμία έχει 3 βαθμούς, από την άλλη ο Παναιτωλικός κανέναν... αλλά τα στατιστικά τους μοιάζουν τόσο πολύ!

Από τη μία ο ΠΑΣ Λαμία έχει 3 βαθμούς, από την άλλη ο Παναιτωλικός κανέναν… αλλά τα στατιστικά τους μοιάζουν τόσο πολύ!

Δύο ομάδες που αν κοιτάξει κάποιος τα μέχρι τώρα στατιστικά τους θα πει ότι μοιάζουν πάρα πολύ, ο ΠΑΣ Λαμία και ο Παναιτωλικός θα αναμετρηθούν την Δευτέρα 7/10 στο ΔΑΚ Λαμίας στο πλαίσιο της 6ης αγωνιστικής της SuperLeague 1.

Αμφότερες οι ομάδες βρίσκονται σε αρκετά δύσκολη βαθμολογική θέση με τη Λαμία να μπορεί να χαμογελάει ελάχιστα, μιας και έχει και 3 βαθμούς έναντι 0 του Παναιτωλικού.

Παρόλο αυτά τώρα, τα στατιστικά των 5 πρώτων αγωνιστικών μας δείχνουν πως οι δύο ομάδες μοιάζουν… και μάλιστα αρκετά.

Τα γκολ τους είναι 4 για τη Λαμία και 3 για τον Παναιτωλικό ενώ οι τελικές προσπάθειες είναι από 29 και για τις δύο ομάδες, έχοντας 5.8 προσπάθειες ανά αγώνα.

Επίσης, έχουν από 1 ασίστ ενώ τα λάθη τους είναι αρκετά κοντά με τον ΠΑΣ να έχει τα περισσότερα με 201 ενώ ο Παναιτωλικός δεν παέι πίσω καθώς έχει 192.

Τώρα, έχουμε και τις πάσες όπου εδώ ίσως ξεχωρίζει λίγο η ποιότητα του ρόστερ της ομάδας από το Αγρίνιο, όπου έχει 154 εύστοχες πάσες, ενώ οι παίκτες της Λαμίας έχουν καταφέρει να ανταλλάξουν 179.

Τέλος, ακόμη και οι κίτρινες κάρτες βρίσκονται πολύ κοντά για τις δύο ομάδες με τον Παναιτωλικό να έχει 8 στο σύνολο ενώ ο ΠΑΣ Λαμία 10!

Διαβάστε επίσης

Back to top button