Νέα από ΚόσμοΠοδόσφαιρο

Είχε Χακίμι η Ντόρτμουντ!(vid)

Μεγάλο διπλό με 2-0 πήρε η Ντόρτμουντ στην έδρα της Σλάβια με τον Ασράφ Χακίμι να πετυχαίνει και τα δύο γκολ.

Μεγάλο διπλό με 2-0 πήρε η Ντόρτμουντ στην έδρα της Σλάβια με τον Ασράφ Χακίμι να πετυχαίνει και τα δύο γκολ.

CHAMPIONS LEAGUE-6ος ΟΜΙΛΟΣ-2η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ

ΣΛΑΒΙΑ ΠΡΑΓΑΣ-ΜΠ.ΝΤΟΡΤΜΟΥΝΤ: 0-2

Γήπεδο: Sinobo Stadium

Μόνο σάκος του μποξ δεν θα είναι η Σλάβια στον 6ο όμιλο. Οι Τσέχοι μετά την ισοπαλία στο «Σαν Σίρο» κόντρα στην Ίντερ, έβαλαν δύσκολα και στην Ντόρτμουντ, αλλά αυτή τη φορά οι Γερμανοί πήραν μεγάλο διπλό με 2-0 χάρη σε δύο γκολ του Ασράφ Χακίμι!

Στο 2ο μόλις λεπτό ο Κολάρ είπε όχι σε σουτ του Σάντσο ενώ στο 17΄ο Άγγλος έστρωσε στον Χακίμι που πλάσαρε από το πέναλτι και είδε την μπάλα να ξύνει το δοκάρι της Σλάβια. Στο 21’ ο Μάσοπουστ βρέθηκε φάτσα με το Μπίρκι αλλά ο κίπερ της Ντόρτμουντ τον νίκησε ενώ στο 24’ ο Ελβετός έσωσε δύσκολα και μετά από εκτέλεση φάουλ του Στάντσιου και  στο 35’ ο Χακίμι έκανε μαγική κούρσα από δεξιά, απέφυγε τον Σέβτσικ αλλά και τον Κολάρ και με πλασέ από το πέναλτι έγραψε το 0-1.

Στο 39’ ο Χακίμι πάτησε περιοχή από αριστερά αυτή τη φορά, αλλά πιεζόμενος δεν μπόρεσε να τελειώσει τη φάση και στο 42’ το σουτ του Κούντελα από το πέναλτι, κόντραρε πάνω σε σώματα.

Στο 47ο λεπτό ο Σάντσο έφυγε στην κόντρα αλλά νικήθηκε στο τετ α τετ με τον Κολάρ και στο 52’ ο Τεκλ βγήκε μόνος με τον Μπίρκι αλλά πλάσαρε άστοχα. Στο 71’ το σουτ του Σέβτσικ έξω από την περιοχή, έξυσε το δοκάρι του Μπίρκι, ενώ στο 82’ ο Χακίμι πάτησε ξανά περιοχή από δεξιά κι έκανε το σουτ αλλά ο Κολάρ έδιωξε.

Στο 87ο λεπτό ο Ρόις από καλό σημείο, έκανε το σουτ αλλά αστόχησε και στο 89’ οι Γερμανοί έβγαλαν ιδανική κόντρα και ο Χακίμι και πάλι βρέθηκε σε θέση βολής (από αριστερά) και με όμορφο πλασέ κάτω από τα πόδια τοθ Κολάρ διαμόρφωσε το 0-2.

ΣΛΑΒΙΑ: Κολάρ, Κουφάλ, Χοβόρκα, Ολαγινκά, Στάντσιου (83’ Σκόντα), Μάσοπουστ (76’ Ζελένι), Σεβτσίκ, Σούτσεκ, Τεκλ (59’ Φαν Μπιούρεν), Μπορίλ, Κούντελα

ΝΤΟΡΤΜΟΥΝΤ: Μπίρκι, Χακίμι (90’ Ζαγκαντού), Πίστσεκ, Γκερέιρο, Ακανζί, Ντιλέινι, Βίτσελ, Χούμελς, Μπραντ (90+2′ Γκέτσε), Σάντσο (74’ Αζάρ), Ρόις

Διαβάστε επίσης

Back to top button