Νέα από ΚόσμοΠοδόσφαιρο

Η ευκαιρία της Ντουντελάνζ και η δοκιμασία του ΑΠΟΕΛ!

Έχοντας πετύχει στην πρεμιέρα των ομίλων του Europa League, την πρώτη της νίκη σε ομίλους ευρωπαϊκής διοργάνωσης, η Ντουντελάνζ είναι μπροστά σε μια νέα πρόκληση, καθώς περιμένει στο "Ζοσί Μπαρτέλ" την Καραμπάγκ.

Έχοντας πετύχει στην πρεμιέρα των ομίλων του Europa League, την πρώτη της νίκη σε ομίλους ευρωπαϊκής διοργάνωσης, η Ντουντελάνζ είναι μπροστά σε μια νέα πρόκληση, καθώς περιμένει στο “Ζοσί Μπαρτέλ” την Καραμπάγκ.

Ο σύλλογος από το Λουξεμβούργο έχει την ευκαιρία με μια νέα επιτυχία να θέσει γερές βάσεις πρόκρισης από τον 1ο όμιλο, την ίδια ώρα που ο ΑΠΟΕΛ θα δοκιμάζεται στο “Ραμόν Σάντσεθ Πιθχουάν” με την Σεβίλη, που έρχεται από τη σπουδαία νίκη με 3-2 επί της Σοσιεδάδ στο ίδιο γήπεδο.

Σημαντικές αναμετρήσεις γίνονται την Πέμπτη (3/10) και για τους άλλους ομίλους του Europa League. Στον 4ο όμιλο, Ρόζενμποργκ και Αϊντχόφεν κοντράρονται στο “Λέρκενταλ” σε ένα ματς με έντονο άρωμα από προηγούμενους ομίλους Champions League ενώ στον 6ο, λίγες μέρες μετά το 1-1 με τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στο “Όλντ Τράφορντ”, η Άρσεναλ περιμένει τη Σταντάρ Λιέγης για να “κλειδώσει” την πρωτιά.

πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Διαβάστε επίσης

Back to top button