Νέα από ΚόσμοΠοδόσφαιρο

Σπουδαίο διπλό για την Τσέλσι!(vid)

Μεγάλη νίκη με 2-1 πήραν οι «μπλε» στην έδρα της Λιλ.

Μεγάλη νίκη με 2-1 πήραν οι «μπλε» στην έδρα της Λιλ.

CHAMPIONS LEAGUE-8ος ΟΜΙΛΟΣ-2η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ

ΛΙΛ-ΤΣΕΛΣΙ: 1-2

Γήπεδο: Stade Pierre-Mauroy

Τεράστιο διπλό με 2-1 πήρε η Τσέλσι στην έδρα της Λιλ και βρίσκεται πλέον σε θέση ισχύος.

Στο 5ο μόλις λεπτό, ο Τζέιμς έβγαλε για τον Άμπραχαμ που δεν μπόρεσε από κοντά να τελειώσει τη φάση ενώ στο 11’ η Τσέλσι απείλησε ξανά με τον ίδιο παίκτη και στο 17’ το μακρινό σουτ του Μάουντ πέρασε μόλις έξω. Και τελικά στο 22’ ο Τόμορι έβγαλε πανέμορφη μπαλιά στον Άμπραχαμ, που έφυγε στην πλάτη της άμυνας της Λιλ, κατέβασε, γύρισε και πλάσαρε για το 0-1.

Στο 31ο λεπτό ο Κέπα πραγματοποίησε φοβερή επέμβαση σε σουτ του Αραούχο και από το κόρνερ, ο Οσιμέν πήρε την κεφαλιά κι έκανε το 1-1. Στο 45’ η κεφαλιά του Αλόνσο πέρασε μόλις έξω και  στο 45+3’ το πανέμορφο σουτ του Ζορζίνιο έξω από την περιοχή, τράνταξε το δοκάρι του Μαϊνιάν.

Στο 49’ η κεφαλιά του Τόμορι πέρασε μόλις έξω και στο 52’ ο Κέπα πραγματοποίησε μυθική επέμβαση σε κεφαλιά του Αντρέ ενώ στο 65’ η άμυνα της Λιλ έκοψε μετά από σουτ του Αλόνσο.

Στο 71’ ο Οσιμέν αστόχησε από ιδανικό σημείο ενώ στο 73’ ο Μαϊνιάν έσωσε εντυπωσιακά μετά από διαγώνιο πλασέ του Μάουντ.

Και τελικά στο 78ο λεπτό ο Γουίλιαν με φοβερό σουτ στην κίνηση από δεξιά έκανε το 1-2 για την Τσέλσι.

ΛΙΛ: Μαϊνιάν, Γκάμπριελ, Φοντέ, Ικονέ (61’ Γιαζιτσί), Αραούχο (78’ Τζέκα), Μανταβά, Σουμαρέ, Αντρέ (68’ Ρενάτο Σάντσες), Τσελίκ, Μπαμπά, Οσιμέν

ΤΣΕΛΣΙ: Κέπα, Αλόνσο, Αθπιλικουέτα, Τόμορι, Τζέιμς (67’ Χάντσον Οντόι), Ζουμά, Καντέ, Ζορζίνιο, Μάουντ (87’ Κόβασιτς), Γουίλιαν (84’ Πέδρο), Άμπραχαμ

Διαβάστε επίσης

Back to top button