Νέα από ΚόσμοΠοδόσφαιροΣτοίχημα

«Τρεις Δυάδες με Γκολ»

Οι στοιχηματικές αποδόσεις του us-sportsbet.com από τον Χρήστο Βενίδη, στο LamiaSports.

Οι στοιχηματικές αποδόσεις του us-sportsbet.com από τον Χρήστο Βενίδη, στο LamiaSports.

Καλημέρα, μέρα Europa League σήμερα αλλά και τρία παιχνίδια από την Segunda Division της Ισπανίας.

Στο Εuropa League υπάρχουν πολλές επιλογές αλλά και πολλές παγίδες. Με τέσσερα από τα 24 παιχνίδια θα ασχοληθώ σήμερα σε μια πολύ επικίνδυνη παραδοσιακά μέρα για το στοίχημα.

ΕUROPA LEAGUE

Στις 19:55 Μπεσίκτας – Γούλβς στην Τουρκία, οι δυο ομάδες έρχονται από ήττες την προηγούμενη, πρώτη αγωνιστική. Η γηπεδούχος Μπεσίκτας ηττήθηκε από την Σλόβαν Μπρατιλάβας με 4-2 εκτός έδρας ενώ η Γούλβς με 1-0 από την Μπράγκα στην έδρα της. Αν χάσει μια από τις δύο δύσκολα θα αντιστρέψει την κατάσταση στην συνέχεια και το γνωρίζουν καλά αυτό οι δυο ομάδες. Η Γούλβς δεν σκόραρε με την Μπράγκα στην έδρα της αλλά ένα γκολ τουλάχιστον στην Μπέσικτας το έχει. Η Μπεσίκτας έχει 5/5 g/g στα τελευταία για πρωτάθλημα και Europa League ενώ η Γουλβς 3/5. Επιλογή το g/g στο 1.70

Στις 22:00 Γκιμαράες – Αϊντράχτ Φρανκφούρτης στην Πορτογαλία, με τους φιλοξενούμενους να ταξιδεύουν στην Πορτογαλία με πολλά προβλήματα. Τέσσερις παίχτες εκτός και τρεις αμφίβολοι για τους Γερμάνους ενώ η Γκιμαράες με τρεις εκτός και έναν αμφίβολο. Η Αϊντράχτ υπέστη βαριά ήττα στην έδρα της από την Άρσεναλ την 1η αγωνιστική με 3-0 ενώ οι γηπεδούχοι έχασαν 2-0 εκτός έδρας από την Σταντάρτ Λιέγης στο Βέλγιο. Η Αϊντράχτ είναι πιο ποιοτική ομάδα από την Γκιμαράες αλλά έχει αρκετά ζητήματα όσον αφορά την σύνθεση της με τόσες απουσίες. Απ την άλλη η Γκιμαράες θέλει μια μεγάλη νίκη στην έδρα της απέναντι σε έναν ισχυρό αντίπαλο. Επιλογή εδώ το 2Χ & over 1.5 με απόδοση 1.70.

Διαβάστε περισσότερα στο us-sportsbet | προγνωστικά στοιχήματος

Επίσης στις 22:00 Λάτσιο – Ρέν στην Ιταλία, ένα δυνατό παιχνίδι ανάμεσα σε δυο ομάδες που δεν έχουν βρει ρυθμό ακόμη. Οι Λατσιάλι μπορεί να κέρδισαν 4-0 την Τζένοα στο πρωτάθλημα αλλά ηττήθηκαν στην Ρουμανία από την Κλούζ με 2-1. Η Ρέν πήρε το Χ στην Μασσαλία την Κυριακή απέναντι στην Μαρσέιγ με 1-1. Στην έδρα της για την πρώτη αναγνωστική στο EUL δεν κατάφερε να κερδίσει  της την Σέλτικ και παραχώρησε ισοπαλία επίσης 1-1. Επιλογή εδώ το g/g με απόδοση 1.85.

Στην Λισαβόνα στις 22:00 Σπόρτιγκ Λισαβόνας – Λίντζ . Οι γηπεδούχοι βρίσκονται σε κρίση και πήραν αγχωτική νίκη στο τελευταίο για το πρωτάθλημα έκτος με την Άβες. Σήμερα είναι ευκαιρία για restart η Λίντζ είναι σίγουρα στα μέτρα της άλλα δεν είναι σίγουρο ότι η Σπόρτινγκ μπορεί να κάνει επανεκκίνηση. Ο Μπας Ντός έφυγε, ο Mπρούνο Φέρναντεζ αργά ή γρήγορα θα πουληθεί και δεν φαίνεται να μπορεί η ομάδα να βρει ρυθμό. Η Λίντζ κέρδισε 1-0 στην έδρα της την Ρόζενμποργκ την 1η αγωνιστική. Στην Αυστρία είναι δεύτερη πίσω από την Σάλτσμπούργκ με την καλύτερη αμυντική γραμμή του πρωταθλήματος με 5 γκολ παθητικό σε 9 παιχνίδια. Επιλογή το over 2.5 με απόδοση 1.80.

Διαβάστε περισσότερα στο us-sportsbet | προγνωστικά στοιχήματος

Στην Segunda στην Ισπανία τρία παιχνίδια ολοκληρώνουν την αγωνιστική, στις 20:00 Σαραγόσα – Μάλαγα . Oι γηπεδούχοι έρχονται από 2 συνεχόμενες ισοπαλίες και βρίσκονται στην 3η θέση με 15 βαθμούς σε 7 παιχνίδια. Ενώ η Μαλάγα σε 8 παιχνίδια έχει μαζέψει μόλις 7 βαθμούς. Σφιχτές οι δυο ομάδες αμυντικά με την Σαραγόσα να έχει δεχτεί 4 γκολ ενώ η Μάλαγα 6. Αλλά η διαφορά τους είναι μεγάλη επιθετικά με την Σαραγόσα να έχει σκοράρει 12 γκολ ενώ η Μάλαγα 4. Επιλογή το 1Χ & over 1.5 με απόδοση 1.95.

Στις 22:00 Χιρόνα – Λα Κορούνια με τις δυο ομάδες σε ανάγκη βαθμών. Η Χίρόνα παρ όλο που έχει ένα από τα καλύτερα ροστερ της κατηγορίας δεν μπορεί να μαζέψει βαθμούς και βρίσκεται 14η με 10 βαθμούς σε 8 ματς. Η Λα Κορούνια σε ακόμη χειρότερη κατάσταση, προτελευταία με 7 βαθμούς. Η ανάγκη και το ροστερ μας σπρώχνουν στην έδρα αλλά η Λα Κορούνια είναι βαριά φανέλα. Στο 2-3 γκολ με απόδοση 2.00 καλύπτοντας αρκετά ενδεχόμενα.

Διαβάστε περισσότερα στο us-sportsbet | προγνωστικά στοιχήματος

ΟΙ ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΜΟΥ

ΔΥΑΔΑ Νο1

19:55 Μπεσίκτας – Γούλβς g/g (1.70)

20:00 Σαραγόσα – Μάλαγα 1Χ & over 1.5 (1.95)

ΔΥΑΔΑ Νο2

22:00 Σπόρτιγκ Λισαβόνας – Λίντζ over 2.5 (1.80)

22:00 Γκιμαράες – Αϊντράχτ Φρανκφούρτης 2Χ & over 1.5 (1.70)

ΔΥΑΔΑ Νο3

22:00 Λάτσιο – Ρέν g/g (1.85)

22:00 Χιρόνα – Λα Κορούνια 2-3 γκολ (2.00)

Διαβάστε επίσης

Back to top button