ΑφιερώματαΠΑΣ ΛΑΜΙΑΠοδόσφαιρο

Από τους πρωταγωνιστές Μπερτόλιο και Επστάιν… στον (ακόμη) ελεύθερο Μαστούρ!(pics)

Που βρίσκονται οι περσινοί παίκτες του ΠΑΣ Λαμία;

Που βρίσκονται οι περσινοί παίκτες του ΠΑΣ Λαμία;

Το LamiaSports ρίχνει μία γρήγορη ματιά στο που βρίσκονται οι ποδοσφαιριστές που φόρεσαν πέρυσι τη φανέλα του ΠΑΣ Λαμία και αποχώρησαν το καλοκαίρι ή και νωρίτερα!

Ας ξεκινήσουμε αρχικά, με αυτούς που δεν έχουν ομάδα:

Πρώτος, ο Χακίμ Μαστούρ! Ο Ιταλομαροκινός εξτρέμ από τη στιγμή που έφυγε από τον ΠΑΣ Λαμία δεν έχει καταφέρει να στεριώσει πουθενά!

Και περνάμε στον Αμπντούλ Οσμάν. Ο Γκανέζος μέσος, έφυγε από τη Λαμία και έπεστρεψε στην Φαλκίρκ με την οποία είχε αγωνιστεί και στο παρελθόν. Έπαιξε για λίγα παιχνίδια, αποχώρησε, επέστρεψε ξανά αλλά έμεινε εκ νέου ελεύθερος.

 

Πάμε να δούμε τώρα αυτούς που δεν έχουν παίξει ακόμη επίσημο αγώνα:

Στην Ινδία και στην ομάδα της Jamshedpur θα αγωνίζεται φέτος ο Φρανζίσκο Πίτι, με το πρωτάθλημα της Indian Super League να μην έχει ξεκινήσει ακόμη.

Νέα ποδοσφαιρική στέγη για τον Ντέιβιντ Άντρονικ, ο οποίος αποχώρησε από την Ελλάδα και επέστεψε στην χώρα του τη Μολδαβία για λογαριασμό της Κυπελλούχου Milsami Orhei.

Στον Πανσερραϊκό θα αγωνίζεται φέτος ο Λαμιώτης μέσος, Άγγελος Πινιώτης.

Έφυγε από τη Λαμία έπειτα από δύο χρόνια δανεικός και επέστρεψε στην ΑΕΚ. Ο λόγος για τον Σταύρο Βασιλαντωνόπουλο.

Στην μεγάλη του αγάπη τον Ηρακλή επέστρεψε ο Γιώργος Μπαντής, ο οποίος αποχώρησε από τη Λαμία για να αγωνιστεί στην ομάδα της Θεσσαλονίκης.

Έπαιξε για δύο χρόνια δανεικός στη Λαμία από τον ΠΑΟΚ. Το καλοκαίρι επέστρεψε στην ομάδα της Θεσσαλονίκης, όμως έφυγε για να φορέσει τη φανέλα του ΝΠΣ Βόλος.

Ο Μπόγιαν Σαράνοφ, ένας από τους πρωταγωνιστές του περσινού ΠΑΣ Λαμία, αποχώρησε από τον σύλλογο με στόχο το κάτι παραπάνω… Πλέον αγωνίζεται στην Β΄κατηγορία της Τουρκίας και στην Karagumruk.

Ο Λαμιώτης εξτρέμ, Θανάσης Καραγκούνης αποχώρησε από την ομάδα της Φθιώτιδας με σκοπό να βρει και πάλι τον παλιό καλό του εαυτό και πλέον αγωνίζεται στον Απόλλων Σμύρνης.

Τέλος, ο Ζαν Λυκ Ασούμπρε αγωνίστηκε δανεικός από την ΑΕΚ Λάρνακας στη Λαμία, επέστρεψε στην ομάδα του για να έρθει ως ελεύθερος και πάλι στην Ελλάδα αλλά για λογαριασμό της ΑΕΛ αυτή τη φορά.

 

Και ολοκληρώνουμε το άρθρο μας, με τους ποδοσφαιριστές που έχουν καταφέρει να αγωνιστούν στις νέες τους ομάδες:

Ντένις Επστάιν, αποχώρησε από την Ελλάδα για να επιστρέψει στην χώρα του και να φορέσει τη φανέλα της TSG Balingen, ομάδα της τρίτης κατηγορίας της Γερμανίας.

Μέχρι στιγμής, έχει αγωνιστεί σε 8 παιχνίδια, έχει πετύχει 1 γκολ, 1 ασίστ, ενώ έχει δεχθεί και 1 κόκκινη κάρτα.

Γιοάν Τομάς, ενώ ανανέωσε το συμβόλαιό του με τον ΠΑΣ Λαμία το καλοκαίρι, λίγο πριν ολοκληρωθούν οι μεταγραφές αποχώρησε για να φορέσει τη φανέλα της Persija Jakarta. Έχει αγωνιστεί σε 4 παιχνίδια της Liga 1.

Φακούντο Μπερτόλιο, έφυγε από την Ελλάδα μετά από μία εκπληκτική χρονιά με τον ΠΑΣ Λαμία για να παίξει και πάλι μετά από χρόνια στη χώρα του και στην Aldosivi. Έχει αγωνιστεί σε 6 παιχνίδια και έχει 2 ασίστ.

Ιορδάνης Παπαργυρίου, πήρε πρόσφατα μεταγραφή στη Δόξα Δράμας, με την οποία έχει αγωνιστεί ήδη 1 ένα παιχνίδι βασικός.

Γιώργος Λαμπρόπουλος, αποχώρησε από τον ΠΑΣ Λαμία, αλλά όχι από τη Φθιώτιδα. Φοράει πλέον τη φανέλα του ΑΠΟ Αταλάντης στο πρωτάθλημα της Γ΄Εθνικής, μετρώντας μία συμμετοχή.

Χερόνιμο Μπαράλες, επέστρεψε στην ομάδα όπου έγινε γνωστός στο ελληνικό κοινό. Φοράει τη φανέλα του Αστέρα Τρίπολης, έχει σημειώσει 4 συμμετοχές έχοντας και 1 γκολ!

Διαβάστε επίσης

Back to top button