Νέα από ΚόσμοΠοδόσφαιρο

Νίκη χωρίς να εντυπωσιάσει η Σέλτικ, ανατροπή για Λάτσιο!

Η Σέλτικ κέρδισε με 2-0  την Κλουζ χωρίς να εντυπωσιάσει ενώ η Λάτσιο κέρδισε τη Ρεν με 2-1 κι ενώ έχανε.

Η Σέλτικ κέρδισε με 2-0  την Κλουζ χωρίς να εντυπωσιάσει ενώ η Λάτσιο κέρδισε τη Ρεν με 2-1 κι ενώ έχανε.

EUROPA LEAGUE-5ος ΟΜΙΛΟΣ-2η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ

ΣΕΛΤΙΚ-ΚΛΟΥΖ: 2-0

Γήπεδο Σέλτικ Παρκ

Η Σέλτικ χωρίς να εντυπωσιάσει, κέρδισε με 2-0 την Κλουζ και  πήρε άτυπη εκδίκηση για τον αποκλεισμό από τους Ρουμάνους στα προκριματικά του ChampionsLeague.

Το ματς δεν είχε καμία φάση στα πρώτα λεπτά κι όμως στο 20’ η Σέλτικ άνοιξε το σκορ στην πρώτη της ευκαιρία. Ο Λένον σέντραρε από αριστερά και ο Εντουάρ με κεφαλιά έκανε το 1-0.

Στο 48ο λεπτό το σουτ του Φόρεστ πέρασε λίγο έξω, αλλά στο 59’ ο Φόρεστ έφυγε από δεξιά στην κόντρα, έστρωσε στον Ελιουνούσι που με σουτ έγραψε το 2-0. Στο 63’ ο Φόρστερ είπε όχι εντυπωσιακά σε σουτ του Ντεάκ. Στο 66’ ήταν η σειρά του Αρλάουσκις να σώσει μετά από σουτ του Φόρεστ και στο 80’ το σουτ του Εντουάρ πέρασε λίγο έξω.

ΣΕΛΤΙΚ: Φόρστερ, Ζουλιέν, Μπράουν, Κρίστι (89’ Ντσαμ), Εντουάρ, Φόρεστ (85’ Χάγες), ΜακΓκρέγκορ, Αγέρ, Ελιουνούσι, Ελχαμέντ, Μπολινζολί

ΚΛΟΥΖ: Αρλάουσκις, Μπούρκα, Αουρέλιο (56’ Κούλιο), Ντζόκοβιτς (81’ Γκολόφκα), Ομράνι, Ντεάκ, Σούσιτς, Μπορντεϊάνου, Καμόρα, Ροντόν (70’ Αλεξάντρου), Μπολί

ΛΑΤΣΙΟ-ΡΕΝ: 2-1

Γήπεδο: Ολίμπικο

Η Λάτσιο βρέθηκε να χάνει από τη Ρεν ως το 64ο λεπτό, αλλά στο τέλος πήρε τη νίκη με 2-1.

Το ματς είχε φοβερό ρυθμό αλλά όχι και μεγάλες φάσεις στο πρώτο ημίωρο. Η πρώτη καλή φάση ήρθε στο 32ο λεπτό, με τον Τάιτ να κάνει το σουτ από δεξιά  και τον Μπάστος να σώζει με προβολή.

Στο 49’ το σουτ του Καμαβινγκά έξυσε το δοκάρι της Λάτσιο, ενώ στο 55’ μετά  από εκτέλεση φάουλ του Γκρενιέ, ο Μορέλ από κοντά με κεφαλιά έκανε το 0-1. Ωστόσο στο 64ο λεπτό, ο Μιλίνκοβτς Σάβιτς με πανέμορφο γύρισμα από το πέναλτι, έκανε το 1-1. Και μάλιστα στο 76’, ο Σάβιτς σέντραρε από δεξιά και ο Ιμόμπιλε με κεφαλιά έκανε το 2-1. Στο 80ο λεπτό ο Στρακόσια έδιωξε σε κόρνερ το φάουλ του Μπουριζό και στο 88’ ο Μεντί παραλίγο να πετύχει αυτογκόλ.

ΛΑΤΣΙΟ: Στρακόσια, Μπάστος, Βάβρο, Ατσέρμπι, Λατσάρι, Κατάλντι (53’ Σάβιτς), Λούλιτς (82’ Γιόνι), Παρόλο, Μπερίσα (53’ Λουίς Αλμπέρτο), Ιμόμπιλε, Καϊσέδο.

ΡΕΝ: Μεντί, Ντουμπιά (83’ Ουνού), Ντα Σίλβα, Μορέλ, Νιάνγκ, Γκρενιέ, Τάιτ (76’ Ραφίνια), Καμαβινγκά (71’ Μπουριζό), Νιανιόν, Τραορέ, Μαρτέν

Διαβάστε επίσης

Back to top button