Νέα από ΚόσμοΠοδόσφαιροΣτοίχημα

Δυο δυάδες και δυο μονά αποδεκτά

Οι στοιχηματικές προβλέψεις του us-sportsbet.com από τον Χρήστο Βενίδη στο LamiaSports.

Οι στοιχηματικές προβλέψεις του us-sportsbet.com από τον Χρήστο Βενίδη στο LamiaSports.

Καλήμερα, ένα Σαββατοκύριακο πριν την διακοπή για τις δυο αγωνιστικές των εθνικών ομάδων και όλες οι ομάδες θέλουν να πάνε στην διακοπή με ένα καλό αποτέλεσμα. Επιλογές σήμερα από την Ιταλία και την Serie A, την Segunda Division της Ισπανίας, την Ρουμανία, την Chanmpionship στην Αγγλία και το Σαμπιονά. Δυο μονά αποδεκτά, και δυο δυάδες.

Στην Ρουμανία νωρίς το μεσημέρι στις 14:30 Γκάζ Μεντάν – Ακαδέμικα Κλίντσένι. Οι γηπεδούχοι βλέπουν την αναμέτρηση σαν μια πολύ καλή ευκαιρία για να πάρουν 3 βαθμούς ειδικά μετά τις τελευταίες 3 ήττες στο πρωτάθλημα με Κλούζ, Κραϊοβα, και Βιτορούλ. Η Ακαδέμικα φαίνεται πως θα παλέψει στο τέλος στα playout για την παραμονή της. Βρίσκεται προτελευταία με 9 βαθμούς σε 11 παιχνίδια και με την δεύτερη χειρότερη άμυνα με 24 γκολ παθητικό. Η Γκάζ θα ψάξει την νίκη και πιθανόν από νωρίς για να πάει στην διακοπή πιο ήρεμη. Επιλογή στο over 2.5 με απόδοση 1.85.

Στις 17:00 στην Championship στην Αγγλία Σουόνσι – Στόυκ, οι γηπεδούχοι και πρώτοι στην βαθμολογία μετά από 10 αγώνες με 21 βαθμούς απέναντι στην τελευταία Στόυκ. Οι φιλοξενούμενοι πάλε ποτέ μικρομεσαία ομαδα τις Πρέμιερ αν δεν στρίψει δύσκολα θα αποφύγει τον υποβιβασμό. Βρίσκεται τελευταία με 2 βαθμούς σε 10 παιχνίδι και παθητικό 21 γκολ ενώ έχει σκοράρει 9. Από μια απουσία για τις δυο ομάδες, Σόουκρος για την Στόυκ και Καλούλου για την Σουόνσι. Επιλογή το 1Χ & over 1.5 στο 1.70.

Διαβάστε περισσότερα στο us-sportsbet | προγνωστικά στοιχήματος

Στης 19:00 για την Serie A έχουμε το Βερόνα – Σαμπντόρια. Πολύ ενδιαφέρον παιχνίδι μιας και η ανάγκη βαθμών για της δύο ομάδες είναι μεγάλη. Η Σαμπντόρια βρίσκεται στο τέλος του βαθμολογικού πίνακα με μόλις 3 βαθμούς σε 6 παιχνίδια. Το εντυπωσιακό όμως είναι ότι έχει δεχτεί 14 γκολ και έχει σκοράρει 4, ενώ η γηπεδούχος Βερόνα στην 14η θέση με 6 βαθμούς σε 6 παιχνίδια.

Διαιτητής της αναμέτρησης ο Μικαέλ Φάμπρι, ο 35άχρονος Ιταλός έχει διευθύνει 3 παιχνίδια μέχρι τώρα, δυο για τα προκριματικά του Europa League και ένα για την Serie A. Ο Φάμπρι έχει δώσει 2 πέναλτι στο παιχνίδι για την Serie A που έδωσε φέτος ανάμεσα στην Τζένοα και την Ατάλαντα και 1 πέναλτι στο Γιερεβάν- Γούλβς για το Europa League. Oι δυο ομάδες βγάζουν νευρικότητα στο παιχνίδι τους. Η Βερόνα σε 6 παιχνίδια έχει δεχτεί 3 κόκκινες, ενώ η Σαμπντόρια 2. Θα πάμε με δυο μονά αποδεκτά σε αυτό το παιχνίδι. Καταλογισμός πέναλτι στο 2.75 και να over 0.5 κόκκινη κάρτα στο παιχνίδι στο 4.20.

Διαβάστε περισσότερα στο us-sportsbet | προγνωστικά στοιχήματος

Στην Segunda Division στην Ισπανία στις 19:00 Έλτσε – Ράγιο Βαγιεκάνο. Η αγαπημένη Ράγιο για δεύτερο συνεχόμενο παιχνίδι αυτοκτόνησε στις καθυστερησεις του αγώνα με την Αλκορκόν ότι ακριβώς έκανε και με την Φουενλαμπράδα. Η Έλτσε δεν κατάφερε να πάρει κάτι στο μεσοβόμαδο εκτός με την Εξτρεμαδούρα και ηττήθηκε με 2-0 με την κόκκινη του Μανουέλ Σάντσες στο 51′ να κρίνεται καθοριστική.

Η Ράγιο δεν έχει περιθώρια και θα επιτεθεί, έτσι και αλλιώς αυτό είναι το παιχνίδι της και πιθανόν να το πληρώσει αφού η Έλτσε σκοράρει με συνέπεια. Στην προϊστορία 6/10 τελευταία ήρθαν g/g, 2/5 τελευταία για την Έλτσε και 4/5 για την Ράγιο Βαγιεκάνο. Επιλογή το g/g στο 1.80 που είναι στο DNA της Ράγιο, οτιδήποτε άλλο θα είναι έκπληξη.

Διαβάστε περισσότερα στο us-sportsbet | προγνωστικά στοιχήματος

Στην Γαλλία και την Ligue 1 ή αλλιώς Σαμπιονά στις 21:00 Tουλούζ – Μπορντό. Οι φιλοξενούμενοι στην προηγούμενη αγωνιστική κόντραραν ίσια την Παρί αλλά ηττήθηκαν με 1-0 με γκολ του Νευμάρ. Η Τουλούζ ήρθε ισόπαλη 2-2 εκτός με την Μέτς μετά από δυο συνεχόμενες ήττες από Ανζέ και Νίμ. Η Τουλούζ θα έχει και τιμωρημένο τον Ντιακίντε, συν 4 ακόμα τραυματίες. Για την Μπορντό το παιχνίδι με την Τουλόυζ είναι στα μέτρα της. Αν το πάρει θα ανέβει πιο ψηλά από την 7η θέση και θα μπει στο γκρουπ των ομάδων που θα κυνηγήσουν Ευρωπαϊκό εισιτήριο. Επιλογή το 2Χ & over 1.5 στο 2.20.

ΟΙ ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΜΟΥ

ΜΟΝΑ ΑΠΟΔΕΚΤΑ

19:00 | Βερόνα – Σαμπντόρια

Καταλογισμός Πέναλτι (2.75)

over 0.5 Κόκκινη Κάρτα (4.20)

ΔΥΑΔΑ Νο1

19:00 | Έλτσε – Ράγιο Βαγιεκάνο

g/g (1.80)

21:00 | Tουλούζ – Μπορντό

2Χ & over 1.5 (2.20)

ΔΥΑΔΑ Νο2

14:30 | Γκάζ Μεντάν – Ακαδέμικα Κλίντσένι

over 2.5 (1.85)

17:00 | Σουόνσι – Στόυκ

1Χ & over 1.5 (1.70)

Διαβάστε επίσης

Back to top button