ΑκαδημίεςΠΑΣ ΛΑΜΙΑΠοδόσφαιρο

Ένα γκολ έφτανε για να κάνει τη ζημιά!

Στο πλαίσιο της 6ης αγωνιστικής της Super League Υποδομών, ο ΠΑΣ Λαμία υποδέχθηκε στο Λιανοκλάδι τον Παναιτωλικό. 

Στο πλαίσιο της 6ης αγωνιστικής της Super League Υποδομών, ο ΠΑΣ Λαμία υποδέχθηκε στο Λιανοκλάδι τον Παναιτωλικό.

Η προβληματική εικόνα του ΠΑΣ Λαμία Κ19 συνεχίστηκε και στον αγώνα με τον Παναιτωλικό.

Μία ακόμη ήττα γνώρισε η ομάδα Κ19 του ΠΑΣ Λαμία. Στο πλαίσιο της 6ης αγωνιστικής της Super League Υποδομών, ο ΠΑΣ έχασε από τον Παναιτωλικό με σκορ 0-1.

Το ματς:

Το παιχνίδι δεν ξεκίνησε καλά για τον ΠΑΣ Λαμία, καθώς στο 6′ και έπειτα από κόρνερ που κέρδισε ο Παναιτωλικός, ο Κωνσταντόπουλος εκμεταλλεύτηκε την ασυνεννοησία στην άμυνα των γηπεδούχων και έκανε το 0-1.

Το πρώτο σουτ του ΠΑΣ στο παιχνίδι ήρθε στο 19′ όταν ο Νικολόπουλος δέχθηκε την πάσα από τα δεξιά και δοκίμασε το πόδι του με τον Παρδαλό να μπλοκάρει σχετικά εύκολα.

Και πάλι ο Νικολόπουλος ήταν αυτός που απείλησε για τη Λαμία στο 25′, αλλά το σουτ του πέρασε ψηλά άουτ.

Στο 34′ ο Βλαχομήτρος έβγαλε την κάθετη στον Νικολόπουλο, αυτός πάτησε περιοχή σούταρε αλλά τελευταία στιγμή ο αμυντικός έβαλε το πόδι του και έβγαλε τη μπάλα κόρνερ.

Στο 41′ ο Βλαχομήτρος έφυγε στην κόντρα, έφτασε τετ α τετ με τον Παρδαλό αλλά το σουτ που επιχείρησε πέρασε άουτ.

Το 0-1 ήταν το σκορ του πρώτου ημιχρόνου…

Στο δεύτερο ημίχρονο η Λαμία ήταν αυτή που μπήκε στο παιχνίδι για πετύχει κάποιο τέρμα και κυρίως με τον Βλαχομήτρο και τον Μεσουρούνη προσπάθησε να απειλήσει.

Μεγάλη ευκαιρία για τη Λαμία στο 56′ όταν ο Νικολόπουλος εκτέλεσε το κόρνερ από τα δεξιά, η μπάλα πέρασε από τον Τρούμπουλο, με τον Στεφανή να πηδάει και να στέλνει τη μπάλα άουτ από καλή θέση.

Αμέσως μετά δύο ακόμη τεράστιες ευκαιρίες για την ομάδα της Φθιώτιδας με δύο πολύ καλά σουτ και τον Παρδαλό να γίνεται πρωταγωνιστής του αγώνα.

Αρχικά ο Νικολόπουλος εκτός περιοχής έκανε το σουτ με τον τερματοφύλακα του Παναιτωλικού να διώχνει ενώ ο Μεσουρούνης στην αμέσως επόμενη φάση έκανε το φαλτσαριστο σουτ με τον Παρδαλό να κάνει εξαιρετική επέμβαση κρατώντας το μηδέν.

Στο 73′ τεράστια χαμένη ευκαιρία για τους φιλοξενούμενους, όταν ο Μούκα έφυγε στην κόντρα βγήκε τετ α τετ με τον Σόμογλου, πέρασε και τον τερματοφύλακα της Λαμίας πλάσαρε αλλά ο Μητσόπουλος τελευταία στιγμή έβαλε το πόδι του και έδιωξε τη μπάλα σε κόρνερ.

Ένα ακόμη τετ α τετ για τον Παναιτωλικό, αυτή τη φορά με τον αρχηγό του τον Σκόνδρα, ο οποίος έφυγε στην αντεπίθεση αλλά ο Σόμογλου του είπε όχι αποκρούοντας αρχικά εντυπωσιακά ενώ έπειτα μπλόκαρε τη μπάλα.

Στο 82′ ο Βλαχομήτρος αποχώρησε από το γήπεδο τραυματίας με πρόβλημα στο γόνατο και στη θέση του μπήκε ο Δεληγιάννης.

Το 0-1 έμεινε έως το τέλος του παιχνιδιού με τον ΠΑΣ Λαμία, ξέχωρα από το αποτέλεσμα, να εμφανίζεται και πάλι κατώτερος των περιστάσεων.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

ΠΑΣ Λαμία: Σόμογλου, Στεφανής, Μητσόπουλος, Σπαθούλας, Τσώκος, Κουδουνάς, Τρούμπουλος, Μεσουρουνης, Βλαχομήτρος, Φετεινίδης

Παναιτωλικός: Παρδαλος, Παναγιωτίδης, Φραγκουλης, Θεοδώρου, Κωνσταντόπουλος, Σκιαδάς, Δούκας, Μπελεβώνης, Ντούλιας, Πανταζής, Σκόνδρας.

Διαβάστε επίσης

Back to top button