ΠοδόσφαιροΤοπικά

Η επιστολή του πρώην δημάρχου Λοκρών για το γήπεδο του ΑΠΟ Αταλάντης!

Ο κ. Νίκος Λιόλιος απέστειλε ανακοίνωση προς το ΔΣ, τα μέλη, τους φιλάθλους του ΑΠΟ Αταλάντης αλλά και τους δημότες της πόλης, με θέμα το γήπεδο της ομάδας.

Ο κ. Νίκος Λιόλιος απέστειλε ανακοίνωση προς το ΔΣ, τα μέλη, τους φιλάθλους του ΑΠΟ Αταλάντης αλλά και τους δημότες της πόλης, με θέμα το γήπεδο της ομάδας.

Διαβάστε τι υπογραμμίζει στην επιστολή του ο πρώην δήμαρχος Αταλάντης, κ. Λιόλιος:

Betατζής

Επιστολή για το γήπεδο Αταλάντης

Προς Δ.Σ., μέλη, φιλάθλους της Α.Π.Ο. Αταλάντης και δημότες

Επειδή πρέπει να υπάρχει σωστή ενημέρωση και συνεργασία, τώρα που η ομάδα μας πέρασε τα δύο πρώτα παιχνίδια νικηφόρα, θέλω να έχετε υπόψη σας, αυτούσια και όχι μέσω άλλων, την αλήθεια για το γήπεδο Αταλάντης.

Οι αποφάσεις της διοίκησης πάρθηκαν (σας παραθέτω την απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου), από τον ΙΟΥΝΙΟ ΤΟΥ 2019 για την αναβάθμιση και τις ΝΕΕΣ ΚΕΡΚΙΔΕΣ του γηπέδου Αταλάντης, όπως και το νέο χορτοτάπητα που βάλαμε εκεί που χρειαζόταν, για να μπορεί η ομάδα μας να παίζει στο γήπεδό της.

Σας θυμίζω ότι πολλά λέχθηκαν και γι αυτό, δηλαδή αν θα παίζαμε εδώ ή στη Μαλεσίνα. Τα αποτελέσματα είναι γνωστά και αδιάψευστα, παίξαμε και τα φιλικά παιχνίδια στο γήπεδό μας.

Για το γήπεδο αυτό οι πρώτες ΚΕΡΚΙΔΕΣ που φτιάχτηκαν είχαν αντίδραση από πολλούς σημερινούς “υποστηρικτές”, και καταγγελίες για το αν είναι κατάλληλες ή όχι.

Όμως ΑΠΟΔΕΙΞΑΜΕ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΟΠΩΣ ΠΡΕΠΕΙ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΟΛΑ ΝΟΜΙΜΑ.

Πολλά έργα έχουμε κάνει στο γήπεδο αυτό με χρήματα του Δήμου, για να μπορούν να γίνουν αγώνες, γιατί όταν το παραλάβαμε δεν είχε την πρέπουσα ΠΕΡΙΦΡΑΞΗ ΣΤΟ ΥΨΟΣ, ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΑ ΧΩΡΟ, ΑΠΟΔΥΤΗΡΙΑ κ.α.
Ακόμα και ο ΦΩΤΙΣΜΟΣ αποτέλεσε χώρο αρνητικής κριτικής από κάποιους που σήμερα παρουσιάζονται ως ενδιαφερόμενοι για το καλό της Α.Π.Ο.

Επίσης έχει βγει μελέτη και εντάχθηκε για να γίνουν ΚΕΡΚΙΔΕΣ- ΤΑΡΤΑΝ ύψους 800.000Ε. Εγκρίθηκε από τη Γ.Γ. Αθλητισμού όπως και για το κλειστό γυμναστήριο,
και είναι προς υπογραφή στο Υπ. Εσωτερικών.

Έργα για τα οποία αγωνιστήκαμε, θα τα δείτε στην πορεία, γιατί έχουν διασφαλιστεί τα χρήματα.

Γνωρίζετε ότι έχω υπηρετήσει την ομάδα αυτή από 1999 μέχρι το 2005 που είχε και πάλι ανεβεί στη Δ-Γ Εθνική, δίνοντας χρόνο, αγάπη και αρκετά προσωπικά χρήματα. Δεν χωράει αμφισβήτηση Η ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΜΟΥ ΚΑΙ Η ΣΥΝΕΧΗΣ ΑΓΑΠΗ ΜΟΥ γι αυτή την ομάδα.

Εύχομαι καλή αγωνιστική χρονιά, καλή δύναμη και καλή πορεία.

ΠΑΝΤΑ ΔΙΠΛΑ ΣΑΣ

Νίκος Λιόλιος

(σας γνωστοποιώ τη σχετική απόφαση)

Ετικέτες
autovision

Διαβάστε επίσης

Back to top button
Close