Άλλα αθλήματαΒόλεϊΤοπικά Σπορ

Ήττα με καλή εμφάνιση για τον ΑΟ Λαμίας!(pics)

Κόντρα στην εξαιρετική ομάδα του ΠΑΟΚ, αγωνίστηκε σήμερα το απόγευμα ο ΑΟ Λαμίας, σε φιλική αναμέτρηση.

Κόντρα στην εξαιρετική ομάδα του ΠΑΟΚ, αγωνίστηκε σήμερα το απόγευμα ο ΑΟ Λαμίας, σε φιλική αναμέτρηση.

Την ήττα με 5-0 σετ γνώρισε ο ΑΟ Λαμίας από τον ΠΑΟΚ σήμερα το απόγευμα στο κλειστό γήπεδο της Μίκρας.

Η ομάδα του Ηλία Αγγέλη, προσπάθησε να κοντράρει τον «δικέφαλο», ο οποίος διαθέτει ένα γεμάτο και πολύ έμπειρο ρόστερ και μάλιστα το κάταφερε στο δεύτερο σετ.

Παρόλο αυτά, δεν κατάφερε να πάρει κανένα από 3 πρώτα σετ, ενώ οι δύο προπονητές αποφάσισαν να παιχτούν άλλα δύο σετ στα οποία κυριάρχισε ο ΠΑΟΚ.

Διαβάστε το ρεπορτάζ του Delta-Sports.gr

Την ευκαιρία να βγάλει τα συμπεράσματά του είχε ο τεχνικός της ομάδας, Μιχάλ Μάσεκ, στο πρώτο επίσημο φιλικό παιχνίδι με αντίπαλο την Λαμία, που διεξήχθη το Σάββατο 5/10 στο γήπεδο της Μίκρας.

Στις κερκίδες του Εθνικού Γυμναστηρίου της Μίκρας βρέθηκε για να παρακολουθήσει τον αγώνα ο μεγάλος χορηγός της γυναικείας ομάδας βόλεϊ του ΠΑΟΚ, κύριος Κώστας Αμοιρίδης καθώς και ο πρόεδρος του Συνδέσμου Προπονητών Πετοσφαίρισης Ελλάδας, κύριος Κώστας Χαριτωνίδης.

Ο αγώνας ξεκίνησε με τον Δικέφαλο να έχει στη αρχική του σύνθεση τις Ερζέν, Πολυνοπούλου, Αλμπουκέρκι, Χαντάβα, Καζορόβσκα και Ξανθοπούλου.

Οι παίκτριες του Μιχάλ Μάσεκ μπήκαν πολύ δυνατά στο πρώτο σετ και πήραν “με το καλημέρα” μία μεγάλη διαφορά από τις αντιπάλους τους (6-0). Παίζοντας πολύ καλό βόλεϊ και έχοντας εξαιρετική υποδοχή έφτασαν άνετα στο 8-1 και στη συνέχεια στο 10-1, δείχνοντας από νωρίς τις διαθέσεις τους. Η διαφορά ποιότητας ανάμεσα στις δύο ομάδες ήταν εμφανής και, παρά τη μείωση του σκορ από τους φιλοξενούμενους με ένα μικρό σερί σε 22-14, οι ασπρόμαυρες κατέκτησαν εύκολα το πρώτο σετ με 25-15.

Στο δεύτερο σετ η εικόνα του αγώνα ήταν διαφορετική, με την ομάδα της Λαμίας να μπαίνει δυνατά και να κοντράρει τον ΠΑΟΚ, παίρνοντας το προβάδισμα με 3-4. Ο Δικέφαλος, ωστόσο, βρήκε τη συγκέντρωσή του και ανέτρεψε το εις βάρος του σκορ, περνώντας μπροστά με μία διαφορά έξι πόντων (13-7, 16-10). Χωρίς να αφήσει περιθώρια αμφισβήτησης, με μπλοκ της Ντάρια Ερζέν, ο ΠΑΟΚ έκανε το 21-10, φτάνοντας τη διαφορά στους 11 πόντους κερδίζοντας τελικά και το δεύτερο σετ με 25-12.

Το τρίτο σετ είχε την εικόνα του πρώτου, με τον ΠΑΟΚ να έχει τον κύριο λόγο και τη Λαμία να ακολουθεί στο σκορ από απόσταση. Οι ασπρόμαυρες διεύρυναν την διαφορά των έξι πόντων που πήραν από νωρίς στο σετ (9-3) και έφτασαν να προηγούνται με 16-5 και 21-10, κατακτώντας εντέλει και το τρίτο σετ με 25-13.

Οι προπονητές των δύο ομάδων αποφάσισαν τη διεξαγωγή δύο ακόμα σετ στον αγώνα, στα οποίο ο Μιχάλ Μάσεκ έδωσε χρόνο συμμετοχής και στις υπόλοιπες αθλήτριές του. Ο ΠΑΟΚ δεν συνάντησε ιδιαίτερα προβλήματα και κατέκτησε εύκολα και αυτά τα δύο σετ (25-18 και 15-4), κάνοντας μία πολύ καλή εμφάνιση στην πρώτη επίσημη φιλική αναμέτρηση.

Ο Δικέφαλος αναχωρεί για τη Σαντορίνη εκεί όπου θα αντιμετωπίσει την ομάδα του Α.Ο Θήρας σε ένα δυνατό τεστ προπονητικού χαρακτήρα, την Τρίτη 8/10 και στη συνέχεια θα ακολουθήσει το τουρνουά “Νομίκεια” που διοργανώνει ο Α.Ο Θήρας στο οποίο συμμετέχει ο ΠΑΟΚ.

Διαβάστε επίσης

Back to top button