Άλλα αθλήματα

Πήρε την pole position ο Κουαρταραρό!

Ο αναβάτης της Yamaha θα ξεκινήσει από την πρώτη θέση, στο Grand Prix της Ταϊλάνδης.

Ο αναβάτης της Yamaha θα ξεκινήσει από την πρώτη θέση, στο Grand Prix της Ταϊλάνδης.

Ο Φάμπιο Κουαρταραρό έγινε ο πρώτος αναβάτης στην ιστορία, της πίστας της Ταϊλάνδης, που κάνει χρόνο κάτω του 1 λεπτού και 30 δευτερολέπτων. Έτσι λοιπόν, ο αναβάτης της Yamaha δικαίως πήρε την πολ ποζίσιον για το Grand Prix της Κυριακής.

Μάλιστα, έχοντας ήδη πάρει την πολ ποζίσιον, με την καρό σημαία να έχει πέσει, ο Γάλλος αποφάσισε να κάνει ακόμη έναν γρήγορο γύρο για να εξασφαλίσει ότι ο Βινιάλες δεν θα τον περάσει. Τελικά στην προσπάθειά του υπερέβαλλε, έπεσε, αλλά ο Βινιάλες δεν κατάφερε να τον περάσει.

Δεύτερος κατάφερε να φτάσει ο Μάβερικ Βινιάλες, ενώ τρίτος ο Μάρκ Μάρκεθ, παρά το γεγονός ότι έπεσε για άλλη μια φορά στην Ταϊλάνδη, στην προσπάθειά του να πετύχει το χρόνο που ήθελε.

Μορμπιντέλι, Πετρούτσι, Μίλερ συμπλήρωσαν τη δεύτερη σειρά εκκίνησης, ενώ στην τρίτη, συναντάμε τους Ντοβιτσιόζο, Ρινς και Ρόσι. Δέκατος ο Πολ Εσπαργκαρό και το Q2 ολοκληρώνεται από τον Αλέιξ Εσπαργκαρό. Εκτός από τον Μάρκεθ, στις κατατακτήριες δοκιμές έπεσε και ο Βαλεντίνο Ρόσι, στην πέμπτη στροφή. Έχασε την πρόσφυση στο μπροστινό του ελαστικό και βγήκε εκτός, γρήγορα όμως επέστρεψε στη δράση με τη δεύτερη μοτοσικλέτα του.

Διαβάστε επίσης

Διαβάστε επίσης
Close
Back to top button