Νέα από ΕλλάδαΠοδόσφαιρο

«Θα επιμείνει για Λιβάι Γκαρσία η Μονπελιέ – Ταιριάζει στο αγωνιστικό της πλάνο»

Η Μονπελιέ αναμένεται να επανέλθει για τον Λιβάι Γκαρσία της ΑΕΚ. #stoiximan_slgr #aekfc #LivaiGarcia #transfernews #αντίπαλοςΠΑΣΛαμία #SportsNews #season2022_2023

Η Μονπελιέ αναμένεται να επανέλθει για τον Λιβάι Γκαρσία της ΑΕΚ.

Ο Λιβάι Γκαρσία παραμένει στη μεταγραφική λίστα της Μονπελιέ, παρά την αρνητική στάση της ΑΕΚ στην πρώτη κρούση και τις υψηλές απαιτήσεις που προέβαλε. Ωστόσο, ο τεχνικός διευθυντής της γαλλικής ομάδας Μπρούνο Καροτί επιμένει για τον 25χρονο επιθετικό από το Τρινιντάντ και Τοπάγκο, καθώς θεωρεί ότι ταιριάζει στο αγωνιστικό πλάνο.

Σύμφωνα με την ιστοσελίδα allezpaillade.com, ο Καροτί εκτιμά το γεγονός ότι ο Λιβάι είναι ένας παίκτης που μπορεί να παίξει και στην κορυφή της επίθεσης και στα άκρα, με τον απολογισμό των 18 γκολ και 7 ασίστ σε 36 παιχνίδια.

Μάλιστα, θεωρεί ότι ο άσος της ΑΕΚ θα ταιριάξει στο 4-4-2 με ρόμβο που θα παίζει τη νέα σεζόν η Μονπελιέ, προορίζοντάς τον για την κορυφή της επίθεσης και όχι το δεξί άκρο, για το οποίο υπάρχουν τρεις παίκτες στο ρόστερ.

Η Μονπελιέ δεν έχει εγκαταλείψει την περίπτωση του Γκαρσία, ωστόσο θα κάνει προσπάθεια να ρίξει όσο μπορεί τις απαιτήσεις της ΑΕΚ.

πηγή: SDNA

Διαβάστε επίσης

Back to top button