Νέα από ΚόσμοΠοδόσφαιρο

Χορταστικό 2-2 στο «Commerzbank-Arena»

Η Άιντραχτ φάνηκε να παίρνει τη νίκη με γκολ στο 88’ κόντρα στη Βέρντερ, η οποία ωστόσο σκόραρε μες τη σέντρα κι έτσι οι δυο τους έμειναν στο 2-2.

Η Άιντραχτ φάνηκε να παίρνει τη νίκη με γκολ στο 88’ κόντρα στη Βέρντερ, η οποία ωστόσο σκόραρε μες τη σέντρα κι έτσι οι δυο τους έμειναν στο 2-2.

BUNDESLIGA-7η ΑΓΩΝΣΤΙΚΗ

ΑΪΝΤΡΑΧΤ ΦΡ.-ΒΕΡΝΤΕΡ ΒΡΕΜΗΣ: 2-2

Γήπεδο: Commerzbank-Arena

Ισόπαλες 2-2 αναδείχθηκαν Άιντραχτ και Βέρντερ σε ένα γεμάτο ματς.

Στο 7ο μόλις λεπτό, το όμορφο πλασέ του Εγκεστάιν, σταμάτησε στο δοκάρι της Άιντραχτ, ενώ στο 9’ το σουτ ρου Καμάντα κόντραρε και πέρασε έξω όπως και η κεφαλιά του Πατσιέντσια στο 17’. Στο 20’ ο Πατσιέντσα έδωσε στον Καμάντα που πλάσαρε και  είδε τον Παβλένκα και το δοκάρι να σώζουν τη Βέρντε ενώ στο 28’ η Βέρντερ άνοιξε το σκορ μετά από φάση διαρκείας. Αρχικά ο Ρένοβ νίκησε τον Σάρτζεντ σε μοναδικό τετ α τετ, στη συνέχεια ο Μπιτενκούρ σημάδεψε το δοκάρι και τελικά ο Κλάσσεν με νέο πλασέ από κοντά έκανε το 0-1.

Στο 47ο λεπτό ο Καμάντα πήρε την πρώτη κεφαλιά, ο Πατσιέντσια τη δεύτερη αλλά ο Παβλένκα κατέβασε ρολά και στο  55’ ο Ρόντε με φοβερό σουτ έξω από την περιοχή έκανε το 1-1. Στο 83ο λεπτό η επόμενη αξιόλογη φάση. με τον Ράσιτσα να κάνει το πλασέ από μακριά και τον Ρένοβ να μαζεύει.

Και στο 88’ ο Πατσιέντσια πήρε την κεφαλιά μέσα από την περιοχή, ο Παβλένκα απέκρουσε ασταθώς και ο Αντρέ Σίλβα από κοντά  πλάσαρε για το 2-1. Όμως στο 90’ ο Ρένοβαπέκρουσε το σουτ του Ράσιτσα και στην επαναφορά ο Κλάασεν κέρδισε πέναλτι από τον Χασέμπε. Ο  Ράσιτσα εκτέλεσε εύστοχα κι έκανε το 2-2.

ΑΪΝΤΡΑΧΤ: Ρένοβ, Χασέμπε, Χιντερέγκερ, Ντα Κόστα, Σο, Κόστιτς, Ρόντε, Τουρέ, Καμάντα (84’ Γκατσίνοβιτς), Πατσιέντσια, Αντρέ Σίλβα

ΒΕΡΝΤΕΡ: Παβλένκα, Γκέμπρε Σελασίε, Βελίκοβτς, Φριντλ, Σαχίν, Γκρος, Κλάασεν (90+3’ Λανγκ), Μπιτενκούρ (84’ Μπαργκφρέντε), Σάρτζεντ (72’ Γκόλερ), Ράσιτσα, Μ.Εγκεστάιν

Διαβάστε επίσης

Back to top button