Νέα από ΚόσμοΠοδόσφαιρο

Δυο δυάδες και ένα μόνο του

Οι στοιχηματικές προβλέψεις του us-sportsbet.com από τον Χρήστο Βενίδη στο LamiaSports.

Οι στοιχηματικές προβλέψεις του us-sportsbet.com από τον Χρήστο Βενίδη στο LamiaSports.

Καλημέρα, περάσαμε μια δυάδα από τις δυο εχθές και κλείσαμε με κέρδος. Σήμερα υπάρχουν αρκετά δυνατά παιχνίδια με ομάδες που έχουν κίνητρο τους βαθμούς. Επιλογή σήμερα τέσσερα σημεία σε δυο δυάδες από την Νορβηγία, την Ρουμανία, την Σουηδία και την Β΄Ισπανίας. Ενώ υπάρχει και ένα μονό αποδεκτό από την Premier League. Για να τα δούμε παρακάτω.

Μεγάλο παιχνίδι στην Σουηδία στις 16:00 Τζουργκάρντεν – Χάμαρμπι. Με νίκη η Χάμαρμπι θα μπει σφήνα ανάμεσα στις Αικ και Μαλμε, με νίκη η γηπεδούχος θα ξεφύγει σίγουρα από την Αικ με έξι βαθμούς. Η Χάμαρμπι έχει την καλύτερη με διαφορά επίθεση του πρωταθλήματος με 65 γκολ ενώ δέχτηκε 35. Οι γηπεδούχοι έχουν συντελεστή 46-15 αλλά δεν ξέρω πόσο θα αντέξουν την πίεση της Χάμαρμπι. Και οι δυο ομάδες έχουν 4 νίκες στα 5 τελευταία και μια ήττα. Δεν μπλέκω με σημείο δεν το συνηθίζω άλλωστε και θα πάω στα γκολ. Επιλογή και στήριξη στην πιο φορμαρισμένη Χάμαρμπι με το 2X & over 1.5 στο 2.00

Διαβάστε περισσότερα στο us-sportsbet | προγνωστικά στοιχήματος

Στη Νορβηγία στις 19:00 Λίλεστρομ – Μπόντο Γκλιμτ  οι δυο ομάδες βρίσκονται σε αντίθετες πορείες. Από την μία έχουμε την γηπεδούχο που ουσιαστικά έχει ξεμείνει από στόχους και απ την άλλη η την Μπόντο που κυνηγάει Ευρώπη ακόμη και τον τίτλο. Η Λίλεστρομ σκοράρει αλλά δέχεται εύκολα γκολ σε 23 παιχνίδια έχει δεχτεί 38 γκολ ενώ σκόραρε 29. Οι φιλοξενούμενοι σκοράρουν κατά ριπάς αλλά τελευταία δέχονται εύκολα γκολ εξαίρεση το τελευταίο 4-0 απέναντι στην Τρόμσο. Στα τελευταία 5 παιχνίδια μεταξύ τους είχαμε 4 g/g. Θα πάμε στο 2Χ & over 1.5 στο 1.75

Διαβάστε περισσότερα στο us-sportsbet | προγνωστικά στοιχήματος

Στις 19:30 στην Segunda Λα Κορούνια – Αλμερία. Οι γηπεδούχοι καίγονται για βαθμούς ενώ οι φιλοξενούμενοι μετά την ήττα της προηγούμενης αγωνιστικής από την Χιχόν θέλουν και αυτοί τους τρεις βαθμούς που θα τους κρατήσουν ψηλά. Η Λα Κορούνια την προηγούμενη αγωνιστική ηττήθηκε εύκολα από την Χιρόνα με 3-1 εκτός.

Δεν υπάρχουν περιθώρια για την γηπεδούχο που βρίσκεται κολλημένη στην προτελευταία 21η θέση με 7 βαθμούς σε 9 παιχνίδια. Θα χρειαστεί να επιτεθεί για να πάρει κάτι από το παιχνίδι και πιθανόν θα το πληρώσει μιας και η ισοπαλία σε αυτή την φάση δεν την βολεύει. Η Αλμερία σκοράρει με συνέπεια σε αυτά τα πρώτα 9 παιχνίδια με συντελεστή 16-9 ενώ η γηπεδούχος 11-17. Επιλογή το g/g στο 2.05.

Διαβάστε περισσότερα στο us-sportsbet | προγνωστικά στοιχήματος

Στις 19:30 Νιούκαστλ – Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στην Premier League. Δεν την παίρνει για άλλη απώλεια την Γιουνάιτεντ έρχεται από δύο ισοπαλίες σε Europa League και Premier League και έχει μείνει πολύ πίσω. Είναι 11η με 9 βαθμούς σε 7 παιχνίδια με 2-3-2 και τέρματα 9-7. Η γηπεδούχος από την άλλη θα παλέψει για την σωτηρία αλλά χρειάζεται βελτίωση και επιθετικά αλλά και αμυντικά για να το καταφέρει. Προτελευταία με 5 βαθμούς και ρεκόρ 1-2-4 με συντελεστή 4-13. Και οι δυο ομάδες θα έχουν απουσίες αλλά η διαφορά στα ροστερ είναι μεγάλη έτσι και αλλιώς. Επιλογή σε μονό αποδεκτό το 2 & over 1.5  στο 2.55.

Διαβάστε περισσότερα στο us-sportsbet | προγνωστικά στοιχήματος

Στην Ρουμανία έχουμε το ντέρμπι στις 20:30 Βιτορούλ – Κλούζ. Πολύ μεγάλο παιχνίδι ανάμεσα σε δυο απ τις καλύτερες ομάδες του Ρουμάνικου πρωταθλήματος. Η Βιτορούλ έρχεται από δυο ήττες σε πρωτάθλημα και κύπελλο αλλά με νίκη πιάνει την Κλούζ στην πρώτη θεση. Η Κλούζ είναι πρώτη με 24 βαθμούς σε 11 παιχνίδια ενώ η Βιτορούλ 3η με 21.

Την καλύτερη άμυνα του πρωταθλήματος έχει η φιλοξενούμενη με 8 γκολ παθητικό ενώ η Βιτορούλ έχει δεχτεί 14. Σχεδόν ίδιες επιθετικά με 28 γκολ για την Κλούζ ενώ η Βιτορούλ σκόραρε 26.Η Κλούζ έρχεται από ήττα στην Σκωτία από την Σελτικ με 2-0 και θα κουβαλάει και μια σχετική κούραση. Δεν θα είναι εύκολο το παιχνίδι για καμιά αλλά και οι δυο μπορούν να συνεισφέρουν στο σκοράρισμα. Και εδώ θα πάμε με λίγο ρίσκο στο 2X & over 1.5 στο 2.15 

ΟΙ ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΜΟΥ

ΜΟΝΟ ΑΠΟΔΕΚΤΟ

19:30 | Νιούκαστλ – Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ

2 & over 1.5 (2.55)

ΔΥΑΔΑ Νο1

16:00 | Τζουργκάρντεν – Χάμαρμπι

2X & over 1.5 (2.00)

20:30 | Βιτορούλ – Κλούζ

2X & over 1.5 (2.15)

ΔΥΑΔΑ Νο2

19:00 Λίλεστρομ – Μπόντο Γκλιμτ

2Χ & over 1.5 (1.75)

19:30 | Λα Κορούνια – Αλμερία

g/g (2.05)

Διαβάστε επίσης

Back to top button