Νέα από ΚόσμοΠοδόσφαιρο

Δυστυχώς δεν μπορεί η Νάπολι!

«Γκρανάτα» και «περτενοπέι» ήρθαν ισόπαλοι χωρίς τέρματα στο Τορίνο σε ένα παιχνίδι που αμφότεροι μπορούν να θεωρηθούν χαμένοι.

«Γκρανάτα» και «περτενοπέι» ήρθαν ισόπαλοι χωρίς τέρματα στο Τορίνο σε ένα παιχνίδι που αμφότεροι μπορούν να θεωρηθούν χαμένοι.

SERIE A – 7η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ

ΤΟΡΙΝΟ – ΝΑΠΟΛΙ: 0-0

Γήπεδο: Olimpico Grande Torino

«Γκρανάτα» και «περτενοπέι» ήρθαν ισόπαλοι χωρίς τέρματα στο Τορίνο σε ένα παιχνίδι που αμφότεροι μπορούν να θεωρηθούν χαμένοι. Η γηπεδούχος ομάδα του Βάλτερ Ματσάρι προέρχεται από ήττα στην Πάρμα και ήθελε το τρίποντο για να μη βρεθεί μακριά από τις ευρωπαϊκές θέσεις ενώ από την άλλη, αυτή του Κάρλο Αντσελότι ήθελε το τρίποντο για να μην χάσει επαφή με την κορυφή και τις Ίντερ και Γιουβέντους που αναμετρώνται σε λίγο στο Μιλάνο.

Η Νάπολι είχε την πρώτη καλή στιγμή του παιχνιδιού στο 22′ με τον Μέρτενς να γυρίζει για τον Ζιελίνσκι που σούταρε στην κίνηση από το ύψος της μεγάλης περιοχής αλλά ο Σιρίγκου απέκρουσε. Δύο λεπτά αργότερα οι «παρτενοπέι» απείλησαν ξανά με τον Ινσίνιε να βγάζει ωραία μπαλιά για τον Ρουίθ που για εκατοστά δεν έφτασε την μπάλα μπροστά από τον Σιρίγκου. Στο 28′ ακόμα μία τεράστια ευκαιρία για την ομάδα του Κάρλο Αντσελότι με τον Μέρτενς να σουτάρει από την άκρη της μεγάλης περιοχής και την μπάλα να «γλύφει» το δοκάρι του Σιρίγκου. Στις καθυστερήσεις του ημιχρόνου η Τορίνο έχασε τεράστια ευκαιρία με σουτ στην κίνηση από τον Ανσάλντι που απέκρουσε εντυπωσιακά ο Μερέτ.

Η Τορίνο είχε την πρώτη καλή στιγμή του δεύτερου μέρους στο 49′ με κοντινή κεφαλιά του Ρινκόν, μετά από σέντρα του Ανσάλντι, που απέκρουσε ο Μερέτ. Δυο λεπτά αργότερα οι «γκρανάτα» σκόραραν με τον Μπελότι αλλά το τέρμα σωστά ακυρώθηκε ως οφσάιντ στον σκόρερ. Στο 69′ η Νάπολι είχε ευκαιρία με τον Λουπέρτο να βγάζει σέντρα για τον Γιορέντε που πήρε την κεφαλιά στέλνοντας την μπάλα λίγο έξω. Στο 83′ οι «παρτενοπέι» απείλησαν με κεφαλιά του Γιορέντε, μετά από κόρνερ του Μέρτενς, αλλά ο Σιρίγκου μπλόκαρε εύκολα.

ΤΟΡΙΝΟ: Σιρίγκου, Ίτσο, Ενκουλού, Λιάντσο, Λαξάλτ, Μπαζέλι (71′ Μεϊτέ), Ρινκόν, Λούκιτς, Ανσάλντι, Βέρντι (89′ Φαλκέ), Μπελότι

ΝΑΠΟΛΙ: Μερέτ, Ντι Λορέντζο, Μανωλάς, Λουπέρτο, Χισάι (34′ Γκουλάμ), Άλαν, Ρουίθ, Ζιελίνσκι, Λοσάνο (61′ Καγιεχόν), Μέρτενς, Ινσίνιε (67′ Γιορέντε)

Διαβάστε επίσης

Back to top button