ΠΑΣ ΛΑΜΙΑΠοδόσφαιρο

«Υπό την σκιά» του κορωνοϊού… σήμερα η «μάχη» της Λαμίας με την Ξάνθη!

Κορωνοϊού επιτρέποντος, σήμερα στις 19:30 ο ΠΑΣ Λαμία θα υποδεχθεί την Ξάνθη στο ΔΑΚ της πόλης στο πλαίσιο της 5ης αγωνιστικής των play out της SuperLeague 1.

Και λέμε κορωνοϊού επιτρέποντος καθώς κανονικά, το σημερινό παιχνίδι ήταν να διεξαχθεί το Σάββατο στις 4/7, όμως το κρούσμα κορωνοϊού που εντοπίσθηκε σε παίκτης της Ξάνθης, μετέφερε το ματς για σήμερα!

Βέβαια, θα πρέπει να σημειώσουμε πως η τελική απόφαση για το αν θα γίνει ΣΗΜΕΡΑ το ματς, θα παρθεί το μεσημέρι και μετά από την γνωστοποίηση των αποτελεσμάτων των τρίτων εξετάσεων των ποδοσφαιριστών της ξανθιώτικης ομάδας.

Αν βγουν αρνητικά, όπως βγήκανε και τα δύο πρώτα τεστ τότε θα έχουμε κανονικά παιχνίδι!

Πάμε όμως στα καθαρά αγωνιστικά, όπου η ομάδα του Γιώργου Πετράκη, στο πρώτο εντός έδρας ματς του Κρητικού στον πάγκο της Λαμίας θα φιλοξενήσει την Ξάνθη, η οποία έρχεται στο ΔΑΚ με σκοπό τη νίκη και τίποτα πέρα από αυτή!

Η ομάδα του Νίκου Καραγεωργίου είναι σε δύσκολη βαθμολογική θέση και προσπαθεί να μαζέψει τα απαραίτητα τρίποντα για να σώσει την κατηγορία!

Από την άλλη, η Λαμία έχει εξασφαλίσει και πάλι από νωρίς την παραμονή της και τα ματς αυτά που απομένουν είναι εντελώς διαδικαστικά!

Τα αγωνιστικά νέα του ΠΑΣ Λαμία!

Ο Γιώργος Πετράκης σχεδίασε την προετοιμασία της ομάδας του για τον εντός έδρας αγώνα με την Ξάνθη, έχοντας εκτός αποστολής σίγουρους τους Χρήστο Αραβίδη, Ελίνι Δημούτσο αλλά και τον Μιγκέλ Μπιανκόνι!

Οι τρεις ποδοσφαιριστές παραμένουν τραυματίες και δεν μπορούν να βοηθήσουν την ομάδα τους, στα τελευταία τρία ματς που απομένουν για τα play out. Βέβαια, ο Μπιανκόνι αναμένεται στο ματς με την ΑΕΛ να είναι διαθέσιμος και ίσως τον δούμε να παίρνει χρόνο συμμετοχής!

Από την άλλη ο Αραβίδης τρέχει για να προλάβει τα δύο επόμενα ματς, ενώ ο Δημούτσος δυστυχώς όπως φαίνεται χάνει και τα τρία παιχνίδια!

Πέρα τώρα από τις απουσίες, ο Πετράκης εκμεταλλευόμενος ότι η Λαμία έχει σωθεί, ετοιμάζει ορισμένες αλλαγές στη βασική ενδεκάδα της ομάδας, έχοντας και ως στόχο να ξεκουράσει τους ποδοσφαιριστές που έχουν «τραβήξει αρκετό κουπί» φέτος!

Η αποστολή της Λαμίας, απαρτίζεται από τους εξής:

Τερματοφύλακες: 30 Θεοδωρόπουλος Κωνσταντίνος – 40 Devis Epassy

Αμυντικοί: 4 Adejo Daniel – 5 Τζανετόπουλος Άνταμ – 8 Πλιάτσικας Βασίλειος – 23 Σκόνδρας Ιωάννης – 24 Βύντρα Λουκάς – 27 Scarduelli Vanderson – 29 Bahanack Patrick – 50 Asigba Mark

Μέσοι: 6 Niasse Ibrahima – 7 Βασιλόγιαννης Ανδρέας – 16 Bejarano Danny – 34 Σάλιακας Εμμανουήλ – 61 Μπουλούλης Κωνσταντίνος

Επιθετικοί: 11 Καραμάνος Αναστάσιος – 17 Βλαχομήτρος Ανέστης – 18 Romanic Lazar – 19 Sassi Ismail – 77 Villalba Leonardo

Στο μυαλό του Γιώργου Πετράκη

Είναι γνωστό πλέον πως η ομάδα της Λαμίας έχει σωθεί και μαθηματικά και οι αλλαγές στη βασική ενδεκάδα ίσως να είναι και επιτακτικές! Είναι αρκετοί οι ποδοσφαιριστές που έχουν «τραβήξει κουπί» φέτος και χρειάζονται ξεκούραση, ενώ είναι και ευκαιρία να δοθεί χρόνος συμμετοχής σε παίκτες που δεν τον είχαν πάρει έως τώρα!

Με βάση αυτά τα δεδομένα αλλά γνωρίζοντας και τις απουσίες της Λαμίας, θα προσπαθήσουμε να προσεγγίσουμε τη βασική ενδεκάδα του ΠΑΣ Λαμία για το σημερινό ματς με την Ξάνθη!

Στο τέρμα, θα έχουμε τον Επασί, ενώ στην άμυνα θα είναι οι πρώτες αλλαγές που ίσως δούμε! Δεξιά ο Σκόνδρας, αριστερά ο Βάντερσον, αλλά στην άμυνα θα έχουμε Βύντρα και Μπάχανακ. Ο Πετράκης δοκίμασε τον Καμερουνέζο σε αυτή τη θέση και ίσως σήμερα να του δοθεί αυτή η ευκαιρία!

Στο κέντρο, θα είναι ο Μπεχαράνο, ενώ παρτενέρ του θα είναι ο Κωνσταντίνος Μπουλούλης. Στη θέση του δεκαριού, δεν θα δούμε τον Βιγιάλμπα αλλά τον Καραμάνο με τον Ρόμανιτς να παίζει αριστερά και τον Σάλιακα δεξιά!

Στην κορυφή της επίθεσης τώρα, μπορεί να έχουμε μία ακόμη έκπληξη και ίσως τη θέση του Σάσι να πάρει ο νεαρός Ανέστης Βλαχομήτρος ο οποίος δοκιμάστηκε και αυτός στην αιχμή του δόρατος!

Τα αγωνιστικά νέα της Ξάνθης

Ο Νίκος Καραγεωργίου επέλεξε τους παρακάτω ποδοσφαιριστές για τον σημερινό αγώνα της Ξάνθης με την Λαμία στο Δημοτικό Στάδιο της ομώνυμης πόλης (19:30).

Αναλυτικά η αποστολή: Άμπαντ, Μπέντο, Μπαξεβανίδης, Φασίδης, Κασάδο, Σόσα, Θυμιάνης, Λισγάρας, Καρασαλίδης, Μαλεζάς, Κοβάσεβιτς, Καμαρά, Τερκί, Μουλέν, Μπαριέντος, Τζουρίτσκοβιτς, Ντε Αμορίμ, Στάρτζεον, Φοσέ, Κάστρο, Γκαργκαλατζίδης.

Διαβάστε επίσης

Back to top button