ΠΑΣ ΛΑΜΙΑΠοδόσφαιρο

Το «καρέ» του Ντέλετιτς, το «μπομπόνι» του Σκόνδρα οι (υπόλοιποι) σκόρερς! (βίντεο)

Ο «δήμιος» του ΠΑΣ Λαμία, πλέον φοράει τα «κυανόλευκα» αλλά τα τέσσερα γκολ δεν ξεγράφονται... #slgr1 #ΠΑΣΛαμία #Φθιώτιδα #αθλητικά_νέα #football #Στερεά_Ελλάδα #μία_πόλη_μία_ομάδα #LamiaSports

Ο «δήμιος» του ΠΑΣ Λαμία, πλέον φοράει τα «κυανόλευκα» αλλά τα τέσσερα γκολ δεν ξεγράφονται… #slgr1 #ΠΑΣΛαμία #Φθιώτιδα #αθλητικά_νέα #football #Στερεά_Ελλάδα #μία_πόλη_μία_ομάδα #LamiaSports

Στο πλαίσιο της 8ης εξ΄αναβολής αγωνιστικής της SuperLeague 1, ο ΠΑΣ Λαμία θα αγωνιστεί στο «Αλκαζάρ» με την ΑΕΛ και ο Μίλος Ντέλετιτς είναι από τους ποδοσφαιριστές που θα τραβήξουν τα βλέματα πάνω τους, λόγω της προϊστορίας του με την ομάδα της Θεσσαλίας.

Το θέμα είναι ότι μεγαλούργησε και κόντρα στα δίχτυα της Λαμίας… Ρίχοντας λοιπόν μία ματιά στους πρώτους σκόρερ των δύο ομάδων στα μεταξύ τους παιχνίδια, την πρώτη θέση την έχει ο Σέρβος, ο οποίος πλέον φοράει τα «κυανόλευκα» ως δανεικός από την ΑΕΚ.

Τα προηγούμενα χρόνια όμως, όταν έβλεπε την τωρινή του ομάδα… κάτι πάθαινε! Ο Ντέλετιτς έχει παίξει σε 4 ματς ανάμεσα στη Λάρισα και τη Λαμία και σκόραρε και στα τρία από τα τέσσερα.

Πιο συγκεκριμένα:

Μίλος Ντέλετιτς

Σεζόν 2017-2018 ΠΑΣ ΛαμίαΑΕΛ 0-2 (Δύο γκολ ο Ντέλετιτς)

Σεζόν 2017-2018 ΑΕΛ ΠΑΣ Λαμία 1-1 (1 γκολ ο Ντέλετιτς)

Σεζόν 2018-2019 ΑΕΛ ΠΑΣ Λαμία 1-2 (1 γκολ Ντέλετιτς)

 

Και συνεχίζουμε για να πάμε στον επόμενο της λίστας μας…

Ματθαίος Μαρουκάκης

Ο Έλληνας σέντερ φορ, αντιμετώπισε σε δύο αγώνες τη Λαμία φορώντας τη φανέλα της ΑΕΛ, όμως κατάφερε σε μία αναμέτρηση να πετύχει 2 γκολ!

Σεζόν 2015-2016 ΑΕΛΠΑΣ Λαμία 3-0 (2 γκολ ο Μαρουκάκης)

 

Γιάννης Σκόνδρας

Φτάνουμε σε παίκτη του ΠΑΣ Λαμία, ο οποίος αγωνίζεται ακόμη στην ομάδα της Φθιώτιδας και αυτός δεν είναι άλλος από τον Γιάννη Σκόνδρα.

Ο έμπειρος αμυντικός, έχει αντιμετωπίσει την ΑΕΛ 5 αγώνες, έχοντας κερδίσει τους 3. Αυτό που μας ενδιαφέρει εμάς, είναι τα γκολ που έχει σημειώσει ο Έλληνας ποδοσφαιριστής. Τα γκολ του είναι δύο, εκτός έδρας και μάλιστα αξέχαστα!

Photo Credits: Studio Simopoulos

Σεζόν 2019-2020 ΑΕΛΠΑΣ Λαμία 0-3 (2 γκολ ο Σκόνδρας)

Photo Credits: Reporter Images

Γιώργος Μπουντόπουλος

Επιστρέφουμε σε παίκτη της ΑΕΛ ο οποίος έχει σκοράρει σε ματς με τη Λαμία και αυτός είναι ο Γιώργος Μπουντόπουλος.

Ο μεσοεπιθετικός από τον Πύργο, αντιμετώπισε τη Λαμία σε τρεις αγώνες συνολικά. Η μία ήταν όταν φορούσε τη φανέλα της Σπάρτης, η δεύτερη όταν έπαιζε για τον Απόλλων Σμύρνης και η τρίτη όταν αγωνιζόταν στην ΑΕΛ.

Σε ένα από αυτά τα ματς… σκόραρε κιόλας!

Σεζόν 2015-2016 ΑΕΛΠΑΣ Λαμία 3-0 (1 γκολ ο Μπουντόπουλος)

Χερόνιμο Μπαράλες

Και ολοκληρώνουμε τη λίστα και το αφιερώμά μας, με έναν ποδοσφαιριστή ο οποίος τίμησε με την παρουσία του τον ΠΑΣ Λαμία. Αυτός δεν είναι άλλος από τον Χερόνιμο Μπαράλες, ο οποίος έπαιξε έναν χρόνο στην ομάδα της Φθιώτιδας και πρόσφερε όσο λίγοι.

Τώρα στα δικά μας, ο Μπαράλες αντιμετώπισε την ΑΕΛ σε 4 ματς συνολικά πετυχαίνοντας παρόλο αυτά μόλις 1 γκολ.

Σεζον 2018-2019 ΑΕΛ ΠΑΣ Λαμία 1-2 (1 γκολ ο Μπαράλες)

Διαβάστε επίσης

Back to top button