Νέα από ΕλλάδαΠοδόσφαιρο

ΠΑΟΚ: Αποζημιώνει αστυνομικούς που τραυματίστηκαν σε επεισόδια

Το Μονομελές Εφετείο Θεσσαλονίκης επικύρωσε την πρωτόδικη απόφαση που υποχρέωνε την ΠΑΕ ΠΑΟΚ να αποζημιώσει αστυνομικούς που τραυματίστηκαν σε επεισόδια, στον ημιτελικό Κυπέλλου του 2016 με τον Ολυμπιακό. #slgr #paokfc #olympiacosfc #αστυνομία

Το Μονομελές Εφετείο Θεσσαλονίκης επικύρωσε την πρωτόδικη απόφαση που υποχρέωνε την ΠΑΕ ΠΑΟΚ να αποζημιώσει αστυνομικούς που τραυματίστηκαν σε επεισόδια, στον ημιτελικό Κυπέλλου του 2016 με τον Ολυμπιακό.

Η πρώτη ΠΑΕ στην Ελλάδα που καλείται να αποζημιώσει αστυνομικούς για τον τραυματισμό τους σε οπαδικά επεισόδια γίνεται ο ΠΑΟΚ.

Τα επεισόδια αφορούν στον ημιτελικό Κυπέλλου με τον Ολυμπιακό τον Φλεβάρη του 2016, ο οποίος είχε διακοπεί. Στις συγκρούσεις που είχαν ακολουθήσει μεταξύ οπαδών και ανδρών της ΕΛ.ΑΣ., ένας αστυνομικός υπέστη κάταγμα στο πόδι, ενώ άλλος εκτεταμένα εγκαύματα από βόμβα μολότοφ, με αποτέλεσμα να νοσηλευτούν στο 424 Στρατιωτικό Νοσοκομείο.

Το Μονομελές Εφετείο Θεσσαλονίκης επικύρωσε την πρωτόδικη απόφαση του πρωτοβάθμιου οργάνου από το 2018 που καλούσε την “ασπρόμαυρη” ΠΑΕ να αποζημιώσει τους αστυνομικούς.

πηγή: SDNA

Διαβάστε επίσης

Back to top button