Νέα από ΕλλάδαΝέα από ΚόσμοΠοδόσφαιροΣτοίχημα

Δυο δυάδες πριν την διακοπή

Οι στοιχηματικές επιλογές του us-sportsbet.com από τον Χρήστο Βενίδη στο LamiaSpots.

Οι στοιχηματικές επιλογές του us-sportsbet.com από τον Χρήστο Βενίδη στο LamiaSpots.

Καλημέρα, λίγα παιχνίδια σήμερα πριν την διακοπή για τις εθνικές ομάδες. Βγήκαν τέσσερις επιλογές από τα πρωταθλήματα της Ελλάδας, της Ρουμανίας, την Ligue 1 στην Αγγλία και την Ligue 2 στην Γαλλία και μπήκαν σε δυο δυάδες.

Στην Ρουμανία δυο αναμετρήσεις σήμερα η πρώτη στις 18:00 Βολουντάρι – Τσίντια Ταργκόβιτσε. Οι γηπεδούχοι τελευταίοι στην βαθμολογία με 5 βαθμούς με μεγάλο αμυντικό πρόβλημα και δυσκολία στο γκολ. Ενώ οι φιλοξενούμενοι σε λίγο καλύτερη μοίρα, στην 11η θέση με 12 βαθμούς. Μόνο ήττες στα 5 τελευταία στο πρωτάθλημα για τους γηπεδούχους και όλα over 2.5. Οι φιλοξενούμενοι έρχονται από δυο νίκες δυο ισοπαλίες και μια ήττα, ενώ 3 από τα 5 ήρθαν over 2.5. Θα πάμε στο g/g με απόδοση 1.75 μιας και οι γηπεδούχοι είναι αναγκασμένοι να ρισκάρουν.

Διαβάστε περισσότερα στο us-sportsbet | προγνωστικά στοιχήματος

Στην Ελλάδα και την Super Ligue 1 στις 20:00 Λαμία – Πανετωλικός. Μεγάλο παιχνίδι στην Λαμία με τους γηπεδούχους να βράζουν και τον Αντωνίου ουσιαστικά να παίζει την θεση του μετά το φετινό άσχημο ξεκίνημα. Η Λαμία πέρσι τερμάτισε 7η παίρνοντας νίκες απέναντι σε ομάδες σαν το Ατρόμητο και τον Παναθηναϊκό (2 φορές μάλιστα). Και μην ξεχνάμε και την πρόκριση επί του Ολυμπιακού στο κύπελλο με 3-3 στην Λαμία και με 1-0 στο “Καραϊσκάκης”.

Ο Παναιτωλικός μετα την φυγή του Δέλλα δείχνει να μην μπορεί να σταθεί στην κατηγορία. Ο Λουίς Κάστρο δείχνει να μην μπορεί να φτιάξει ένα δυνατό σύνολο παρ’ όλο που έχει στην διάθεση του καλές μονάδες. Ο Παναιτωλικός δεν έχει ακόμα βαθμό και έρχεται από 5 ήττες σε 5 αναμετρήσεις ενώ η Λαμία έχει μαζέψει 3 βαθμούς με 3 ισοπαλίες. Επιλογή το 1Χ & over 1.5 στο 1.85 ποντάροντας στην ανάγκη των γηπεδούχων.

Διαβάστε περισσότερα στο us-sportsbet | προγνωστικά στοιχήματος

Στην Γαλλία και την Ligue 2 στις 21:45 Ορλεάν – Λάνς. Οι γηπεδούχοι έρχονται από νίκη απέναντι στην Τρουά με 2-1 και από δυο ισοπαλίες με Χάβρη και Αζαξίο. Είναι 16οι στην βαθμολογία με 7 βαθμούς σε 9 παιχνίδια, η Λάνς θα παλέψει και φέτος για την άνοδο και είναι 4η με 17 βαθμούς σε 9 παιχνίδια.

Δύσκολο παιχνίδι για την Λάνς, η Ορλεάν είναι αλλοπρόσαλλη και επικίνδυνη ομάδα και πήρε τρία καλά αποτελέσματα απέναντι σε δυνατές ομάδες της κατηγορίας. Δύσκολη επιλογή αλλά θα πάμε με την καλύτερη ομάδα του ζευγαριού και το 2Χ & over 1.5 στο 1.85.

Διαβάστε περισσότερα στο us-sportsbet | προγνωστικά στοιχήματος

Στην Αγγλία και την League 1 στις 22:00 Μπόλτον – Μπλάκπουλ. Οι γηπεδούχοι μετά την αφαίρεση 12 βαθμών βρίσκονται τελευταίοι. Έτσι και αλλιώς και χωρίς την αφαίρεση βαθμών με τις εμφανίσεις που πραγματοποιούν φέτος πάλι εκεί θα ήταν. Η Μπλάκπουλ πατάει πολύ καλά φέτος και βρίσκεται 5η με 19 βαθμούς σε 11 παιχνίδια. Η γηπεδούχος Μπόλτον τελευταία με -9 και συντελεστή τερμάτων 2-25. Η Μπλάκπουλ σκοράρει αλλά δέχεται και εύκολα γκολ με συντελεστή 16-13. Επιλογή το over 2.5 στο 1.75

ΟΙ ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΜΟΥ

ΔΥΑΔΑ Νο1

18:00 Βολουντάρι – Τσίντια Ταργκόβιτσε

g/g (1.75 )

20:00 Λαμία – Πανετωλικός

1Χ & over 1.5 στο 1.85

ΔΥΑΔΑ Νο2

21:45 Ορλεάν – Λάνς

2Χ & over 1.5 (1.85)

22:00 Μπόλτον – Μπλάκπουλ

over 2.5 (1.75)

Διαβάστε επίσης

Back to top button