Άλλα αθλήματαΜπάσκετΤοπικά Σπορ

Ο Έσπερος, η πρεμιέρα και το fan club!

To Έσπερος Λαμίας BC fan club «κάνει το ταμείο» από την πρεμιέρα της λαμιώτικης ομάδας στην B΄ Εθνική.

To Έσπερος Λαμίας BC fan club «κάνει το ταμείο» από την πρεμιέρα της λαμιώτικης ομάδας στην B΄ Εθνική.

Διαβάστε την ανακοίνωση:

Esperoslamias bc fan club

Λαμία   07  – 10  – 2019

Καλή εμφάνιση,αλλά…Ηττα έκτος έδρας στο Στρατωνι.

Φίλες και φίλοι του μπασκετικού,ΕΣΠΕΡΟΣ ΓΣ ΛΑΜΙΑΣ …

 Ξεκινήσαμε το πρωτάθλημα με εκτός έδρας παιχνίδι, στο Στρατώνι Χαλκιδικής.

Παρόλη την καλή εμφάνιση, ηττηθήκαμε με σκορ 72-67.

Τα δεκάλεπτα :(24-15),(33-31),(52-47),(72-67).                                                                              

Οι συνθέσεις :

ΣΤΡΑΤΩΝΙ:(Μύθου)-Ψευτογκάς 3(1, Χαλάτσης 9(1, Μπαρζού 8(1, Κυριλής 9(1, Καραδημας,Σαμαράς 7(1, Ιατρίδης 1, Θυμνιός 12, Κασουρας 4, Δασκαλόπουλος 20.

ΕΣΠΕΡΟΣ ΛΑΜΙΑΣ:(Σοφογιάννης-Τσουκαλαδέλης)-Γκόντγουιν 2, Ματζούκας, Μούτσα 9(1, Στογιάνοβιτς 22(4, Ρουμελιώτης 11(1, Παπανικολάου,Μπαλτας,Τσιμίδης 11, Λαμπας,Δαχρετζής 6(2, Γκιρίτσης 6, Σερινάϊ.

Ξεκινήσαμε, λοιπόν με μακρινό ταξίδι στο Στρατώνι Χαλκιδικής. Αγωνιστήκαμε ενάντια σε μια ομάδα που φιλοδοξεί να πρωταγωνιστήσει στο φετινό πρωτάθλημα.

Για την νεανική ομάδα μας ,το ζητούμενο ήταν να εμφανιστούμε ανταγωνιστικοί και το πετυχαμε.

Θα επιχειρήσουμε,(ως fan club), την δική μας ανάγνωση του παιχνιδιού.

Η νεανική μας ομάδα, στον πρώτο αγώνα του πρωταθλήματος στο σύνολο της διάρκειας του παιχνιδιού ,έδειξε πολύ καλά στοιχεία.Η συνεισφορά όλων των παικτών  στον αμυντικό τομέα ήταν πολύτιμη. Στο επιθετικό κομμάτι, υπήρξαν  λάθη και ιδιαίτερα στο  τελευταίο κρίσιμο πεντάλεπτο και σε συνδυασμό  την συνήθη αστοχία των ελεύθερων βολών , η  νίκη έγειρε στην πλευρά του Στρατωνίου.

Η γηπεδούχος ομάδα του Στρατωνίου εκμεταλλεύτηκε το νευρικό ξεκίνημα μας και προηγήθηκε με (+9),  στο πρώτο δεκάλεπτο. Στα επόμενα 30 ‘λεπτά η ομάδα μας ,ισορρόπησε το παιχνίδι ,αυξήθηκε ο βαθμός συγκέντρωσής μας ,αλλά στις εθνικές κατηγορίες η παραμικρή αρχική ολιγωρία, τιμωρείται από τον αντίπαλο. 

Η ανάλυση της εξέλιξης του σκόρ αρκεί, να διαφανεί ότι το μπάσκετ είναι άθλημα λαθών, σε άμυνα και επίθεση και ο πιο ψύχραιμος κερδίζει.

Εμείς ξεκινήσαμε μουδιασμένα και το Στρατώνι  έκλεισε το α’ δεκάλεπτο με ( 24-15).Τα επόμενα δεκάλεπτα ήταν ,(09- 16) , (19-16) και (20-20).Τελικά εκ του αποτελέσματος  η διαφορά στο πρώτο δεκάλεπτο ήταν καθοριστική για την ήττα, σε συνδυασμό με την αστοχία των βολών στα κρίσιμα σημεία του παιχνιδιού.

Η νεανική μας  ομάδα θέλει πίστωση χρόνου, ώστε να παρουσιαστεί αποτελεσματική, υπομονή και στήριξη από όλους μας στα αρνητικά αποτελέσματα.

Πιστεύουμε, βλέποντας και όλα τα αποτελέσματα της πρώτης αγωνιστικής ,ότι το φετινό πρωτάθλημα της  Β’ Εθνικής κατηγορίας Ανδρών, θα είναι ακόμη πιο δύσκολο της προηγούμενης χρονιάς.

Δεν έχουμε άλλο δρόμο από αυτόν της επίπονης κοπιαστικής καθημερινής προπόνησης ,ώστε παιχνίδι με παιχνίδι να παρουσιαζόμαστε ανταγωνιστικοί.

Κλείνοντας ,δηλώνουμε ως esperoslamias bc fan club,ότι ‘’και στις λύπες και στις χαρές’’ των αποτελεσμάτων, θάμαστε δίπλα στην ομάδα εννοώντας το και όχι λέγοντας το…

Το δύσκολο ταξίδι ξεκίνησε…

Διαβάστε επίσης

Back to top button