ΜεταγραφέςΠΑΣ ΛΑΜΙΑΠοδόσφαιρο

Λαμία & Κατσικάς: Η οικονομική διαφορά που αναμένεται να γεφυρωθεί!

Το SDNA αναφέρει πως ο Γιώργος Κατσικάς είναι κοντά στον ΠΑΣ Λαμία, παρά την οικονομική διαφορά που προέκυψε!

Το SDNA αναφέρει πως ο Γιώργος Κατσικάς είναι κοντά στον ΠΑΣ Λαμία, παρά την οικονομική διαφορά που προέκυψε!

Τις προηγούμενες ημέρες, έγινε γνωστό το ενδιαφέρον του ΠΑΣ Λαμία για την περίπτωση του πρώην κεντρικού αμυντικού της Ντιναμό Βουκουρεστίου και του ΠΑΟΚ, Γιώργου Κατσικά.

Σήμερα, το SDNA έρχεται να αναφέρει πως ο ποδοσφαιριστής είναι αρκετά κοντά στην «κυανόλευκη» ομάδα, παρά το οικονομικό πρόβλημα που προέκυψε…

Διαβάστε το ρεπορτάζ:

Το SDNA έχει το ρεπορτάζ των τελευταίων εξελίξεων με επίκεντρο την ανοιχτή (μεταγραφική) γραμμή της ομάδας από την Φθιώτιδα με τον 30χρονο κεντρικό αμυντικό.

Ο Φάνης Τζανδάρης άνοιξε το…χορό των χειμερινών μεταγραφών στη Λαμία κι έπεται συνέχεια.

Η ομάδα της Φθιώτιδας έχει στα σκαριά κι άλλες κινήσεις ενίσχυσης κι όπως κυκλοφόρησε τις τελευταίες ημέρες έχει βάλει στο…σημάδι (και) τον Γιώργο Κατσικά.

Ο 30χρονος κεντρικός αμυντικός με θητεία σε ΠΑΟΚ, Ηρακλή, Ολυμπιακό Βόλου και ομάδες του εξωτερικού (Τβέντε, Έσμπιεργκ, Ντιναμό Βουκουρεστίου) έμεινε ελεύθερος από την Ντιναμό Μπρεστ τον περασμένο Μάιο κι έκτοτε παραμένει χωρίς ομάδα.

Η Λαμία έδειξε ενδιαφέρον για την περίπτωσή του και μάλιστα σύμφωνα με πληροφορίες του SDNA ο Κατσικάς κάτω από απόλυτη μυστικότητα βρέθηκε στην πόλη της Φθιώτιδας για κατ΄ιδίαν συζητήσεις με τους υπεύθυνους της ομάδας.

Σε πρώτο χρόνο διαπιστώθηκε μια μικρή διαφορά στο οικονομικό, ωστόσο με καλή διάθεση και από τις δύο πλευρές το πιθανότερο είναι πως αυτή θα…γεφυρωθεί και ο παίκτης θα επιστρέψει στο ελληνικό πρωτάθλημα έπειτα από πέντε χρόνια και την αποχώρησή του από τον ΠΑΟΚ το καλοκαίρι του 2015.

Διαβάστε επίσης

Back to top button