Νέα από ΚόσμοΠοδόσφαιρο

Θέλει Μιλίνκοβιτς-Σάβιτς η Ίντερ

Ο Μιλίνκοβιτς-Σάβιτς φαίνεται πως είναι στις άμεσες μεταγραφικές προτεραιότητες της Ίντερ.

Ο Μιλίνκοβιτς-Σάβιτς φαίνεται πως είναι στις άμεσες μεταγραφικές προτεραιότητες της Ίντερ.

Το αήττητο της Ίντερ στο φετινό πρωτάθλημα έσπασε μετά την ήττα της με 2-1 από την Γιουβέντους στο Μιλάνο. Οι νερατζούρι παρά το γεγονός της καλής τους εμφάνισης, ηττήθηκαν από τους πρωταθλητές Ιταλίας και αυτό τους… πείσμωσε!

Συγκεκριμένα, τα Μέσα της Ιταλίας αναφέρουν πως ήδη οι Μιλανέζοι εξετάζουν ποδοσφαιριστές για την επιθετική τους ενίσχυση. Η μεταγραφική περίοδος του Ιανουαρίου πλησιάζει και ο Αντόνιο Κόντε έχει ήδη θέσει ως στόχο την απόκτηση του Μιλίνκοβιτς Σάβιτς!

Ο ποδοσφαιριστής της Λάτσιο δέχεται στενό μαρκάρισμα και από τις Μίλαν και Ρόμα, ενώ και η Γιουνάιτεντ έχει ενδιαφερθεί για την περίπτωση του. Ο Μαρότα έχει σε ιδιαίτερη εκτίμηση τον ποδοσφαιριστή και αναμένεται να βάλει βαθιά το χέρι στην τσέπη για να τον φέρει στο Σαν Σίρο.

Οι Ιταλοί θεωρούν πως είναι δεδομένο πως η Ίντερ θα κάνει κίνηση για τον 24χρονο άσο. Ο Σέρβος επιθετικός έχει τονίσει ουκ ολίγες φορές πως θέλει να αλλάξει περιβάλλον και η φετινή Ίντερ φαντάζει ο ιδανικός προορισμός.

Μένει να δούμε και να μάθουμε τα «θέλω» της Λάτσιο για τον Μιλίνκοβιτς-Σάβιτς. Ο 24χρονος δεσμεύεται με συμβόλαιο με τους Ρωμαίους, μέχρι το καλοκαίρι του 2023. Πάντως μια προσφορά που θα αγγίζει τα 50 εκατ. ευρώ δύσκολα θα έχει αρνητική απάντηση από την Λάτσιο!

Διαβάστε επίσης

Back to top button