ΠΑΣ ΛΑΜΙΑΠοδόσφαιρο

Έδειξε «πραγματάκια» ο Βασιλόγιαννης!

Τον καλό του εαυτό έδειξε στο παιχνίδι του ΠΑΣ Λαμία με τον Παναιτωλικό, ο Ανδρέας Βασιλόγιαννης!

Μπήκε ως αλλαγή και «ανακάτεψε» την άμυνα του Παναιτωλικού, ο εξτρέμ του ΠΑΣ Λαμία.

Τον καλό του εαυτό έδειξε στο παιχνίδι του ΠΑΣ Λαμία με τον Παναιτωλικό, ο Ανδρέας Βασιλόγιαννης!

Ο ΠΑΣ Λαμία, δυστυχώς δεν τα κατάφερε ούτε απέναντι στον Παναιτωλικό να πάρει την πρώτη του νίκη στο πρωτάθλημα της SuperLeague 1 για τη σεζόν 20190-2020, παρόλο που έπαιξε αρκετά καλά, δείχνοντας ένα διαφορετικό πρόσωπο.

Ένας από τους ποδοσφαιριστές όπου η απόδοσή τους ήταν αρκετά ανεβασμένη ήταν αυτή του Ανδρέα Βασιλόγιαννη…

Ο 28χρονος εξτρέμ, πέρασε στο παιχνίδι στο 65΄στη θέση του Λουκά Βύντρα και έπαιξε στα άκρα της ομάδας και στην δεξιά της πλευρά.

Αυτό που έδωσε ο Βασιλόγιαννης στην ομάδα της Λαμίας, που όπως αποδείχθηκε έλειπε μέχρι εκείνη τη στιγμή, ήταν η φρεσκάδα, γρηγοράδα αλλά και απειλή από τα άκρα.

Ο Αντωνίου, πολύ σωστά έβαλε τον εξτρέμ της «κυανόλευκης» ομάδας να πιέσει από την δεξιά πλευρά (αριστερή του Παναιτωλικού), όπου κατά κύριο λόγο υπήρχε θέμα για την ομάδα του Λουίς Κάστρο και εν μέρη απέφερε καρπούς… μόνο που μείναμε στις τελικές ευκαιρίες!

Το γκολ δεν ήρθε, με τον Βασιλόγιαννη να έχει και αυτός με τη σειρά του την ευκαιρία για να πετύχει κάποιο τέρμα! Όπως και να έχει, η εμφάνιση του Έλληνα ποδοσφαιριστή ήταν αν μη τι άλλο ενθαρρυντική, τη στιγμή που η Λαμία χρειάζεται και δημιουργία αλλά και γκολ!

Διαβάστε επίσης

Back to top button