ΠΑΣ ΛΑΜΙΑΠοδόσφαιρο

Κύπελλο Ελλάδος: Μαθαίνει αντίπαλο ο ΠΑΣ Λαμία!

Αρχίζει το Κύπελλο Ελλάδος για τον ΠΑΣ Λαμία.

Αρχίζει το Κύπελλο Ελλάδος για τον ΠΑΣ Λαμία.

Αρχίζουν σιγά σιγά οι υποχρεώσεις του ΠΑΣ Λαμία για τον θεσμό του Κυπέλλου.

Διαβάστε το ρεπορτάζ:

Με τη συμμετοχή εννιά ομάδων της Super League 1(μεταξύ των οποίων και η Λαμία) και συνολικά 22 ομάδων θα διεξαχθεί η κλήρωση της 5ης φάσης του Κυπέλλου Ελλάδας η οποία θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 16/10 στα γραφεία της ΕΠΟ.

Την Τετάρτη 16/10 στις 13:30 θα διενεργηθεί στα γραφεία της ΕΠΟ στο Πάρκο Γουδή η κλήρωση για την ανάδειξη των ζευγαριών που θα αγωνιστούν στην 5η φάση του Κυπέλλου Ελλάδας.

Στην 5η φάση της διοργάνωσης συμμετέχουν οι 12 νικήτριες ομάδες της 4ης φάσης (και πιθανοί αντίπαλοι της Λαμίας) που είναι οι ΠαναχαϊκήΤρίκαλαΒέροιαΚαλαμάταΕργοτέληςΚαβάλαΠλατανιάςΙάλυσοςΑπόλλων ΛάρισαςΠΑΣ Γιάννινα και δυο εκ των Ολυμπιακού Βόλου ή Απόλλων Πόντου και Αιολικός/Κόρινθος-Νίκη Βόλου ή Απόλλων Σμύρνης (εκκρεμούν οι αναμετρήσεις).

Επίσης στην κληρωτίδα θα μπει η μια ομάδα που προκρίθηκε άνευ αγώνα, ο Πανσερραϊκός και οι 8 ομάδες της SL1 από την 6η έως την 13η θέση του βαθμολογικού πίνακα της SL της αγωνιστικής περιόδου 2018-2019 και συγκεκριμένα οι ΠανιώνιοςΛαμίαΠαναθηναϊκόςΠαναιτωλικός, ΑΕΛ, ΑστέραςΞάνθη, ΟΦΗ και τέλος η πρωταθλήτρια ομάδα της FL της αγωνιστικής περιόδου 2018-2019, ο Βόλος.

Αξίζει να σημειωθεί πως θα δημιουργηθούν δύο γκρουπ δυναμικότητας, με τη Λαμία να είναι σε αυτό των ισχυρών ενώ οι αγώνες θα είναι διπλοί, με την πρώτη αναμέτρηση να πραγματοποιείται στο τέλος του μήνα.

Διαβάστε επίσης

Back to top button