Νέα από ΕλλάδαΠοδόσφαιρο

Παναθηναϊκός: Στόχος να «θωρακίσει» την άμυνά του!

Ο Γιάννης Κώτσιρας είναι ο πρώτος από τους παίκτες που θα αποκτηθούν για τα μετόπισθεν, όπου αναμένεται να υπάρξει περαιτέρω ενίσχυση στον Παναθηναϊκό.

Ο Γιάννης Κώτσιρας είναι ο πρώτος από τους παίκτες που θα αποκτηθούν για τα μετόπισθεν, όπου αναμένεται να υπάρξει περαιτέρω ενίσχυση στον Παναθηναϊκό.

Εντός της ημέρας αναμένεται να ολοκληρωθεί το διαδικαστικό κομμάτι της μεταγραφής του Γιάννη Κώτσιρα στον Παναθηναϊκό, καθώς ο παίκτης θα κλείσει ο κύκλος των ιατρικών / εργομετρικών εξετάσεων που πρέπει να υποβληθεί ο παίκτης.

Στη συνέχεια, ο 28χρονος άσος θα υπογράψει το συμβόλαιό του με το «τριφύλλι», το οποίο ετοιμάζεται για την περαιτέρω ενίσχυσή του στα μετόπισθεν.

Όπως γράφει η Live Sport, μία από τις προτεραιότητες που υπάρχουν είναι η απόκτηση ενός κεντρικού αμυντικού, αφού αυτή τη στιγμή υπάρχουν μόνο οι Φραν Βέλεθ και Αχιλλέας Πούγγουρας. Ο Μπαρτ Σένκεφελντ συνεχίζει την αποθεραπεία του και θα επιστρέψει στα τέλη Αυγούστου.

Η απόκτηση ενός στόπερ φαίνεται πως είναι αναγκαία και οι «πράσινοι» είναι σε προχωρημένες συζητήσεις με κάποιον ποδοσφαιριστή, ενώ δεν αποκλείεται να υπάρξει άλλη μία προσθήκη στη συγκεκριμένη θέση.

Από εκεί και πέρα, είναι ανοικτό το ενδεχόμενο προσθήκης και στην αριστερή πτέρυγα, ώστε να πλαισιωθεί ο Χουάνκαρ. Ο Γιοβάνοβιτς θα τσεκάρει, βέβαια, και τον Ηλία Χατζηθεοδωρίδη που αυτή τη στιγμή δείχνει πως δεν ανταποκρίνεται στις απαιτήσεις που έχει θέσει ο Σέρβος τεχνικός.

πηγή: bwinsport-fm

Διαβάστε επίσης

Back to top button