ΠΑΣ ΛΑΜΙΑΠοδόσφαιρο

Από τις τελικές της Λαμίας, στις αποκρούσεις του Γιαννακόπουλου!(pic)

«Έκλεψε» την παράσταση στο χθεσινό παιχνίδι του ΠΑΣ Λαμία με τον Παναιτωλικό, ο Έλληνας τερματοφύλακας των φιλοξενούμενων με τις αποκρούσεις του.

«Έκλεψε» την παράσταση στο χθεσινό παιχνίδι του ΠΑΣ Λαμία με τον Παναιτωλικό, ο Έλληνας τερματοφύλακας των φιλοξενούμενων με τις αποκρούσεις του.

Με 22 τελικές προσπάθειες ολοκλήρωσε το παιχνίδι του κόντρα στον Παναιτωλικό ο ΠΑΣ Λαμία. Από την άλλη η ομάδα του Λουίς Κάστρο, είχε σε μεγάλη ημέρα τον τερματοφύλακά της τον Νίκο Γιάννακόπουλο, ο οποίος πραγματικά έδωσε τους «κίτρινους» σε τουλάχιστον πέντε κλασσικές ευκαιρίες για γκολ των «κυανόλευκων».

Πάμε όμως να δούμε αναλυτικά τον αγώνα της 6ης αγωνιστικής μέσω των στατιστικών…

Η ομάδα του Σωτήρη Αντωνίου όντως χθες τα είχε όλα, εκτός από το γκολ! Πίεση ψηλά, κλεψίματα και κατοχή της μπάλας να φτάνει σε ορισμένα σημεία του παιχνιδιού το 60-40% υπέρ των γηπεδούχων.

Βέβαια, είχε και 4 κλεψίματα, 9 επεμβάσεις και 3 αποκρούσεις, με τον Αντέτζο και τον Βελλίδη να δηλώνουν παρών όταν τους χρειάστηκε η ομάδα.

Από την άλλη τώρα, ο Παναιτωλικός έκανε μόλις 5 τελικές, από τις οποίες η 1 ήταν σουτ εντός της περιοχής και οι άλλες 3 εκτός αυτής.

Ο Γιαννακόπουλος, ο «σωτήρας» της ομάδας του Αγρινίου ολοκλήρωσε το παιχνίδι με 9 αποκρούσεις, ενώ συνολικά ο Παναιτωλικός είχε 19 επεμβάσεις και 5 κλεψίματα σε 93 λεπτά αγώνα.

Τα λάθη ήταν μοιρασμένα για τις δύο ομάδες και ο βαρύς λόγω της βροχής αγωνιστικός χώρος βοήθησε στο να γίνουν μερικές λάθος μεταβιβάσεις. Στα 37 τα λάθη της Λαμίας και ένα λιγότερο είχε η οάδα του Αγρινίου.

Πιο αναλυτικά:

Διαβάστε επίσης

Back to top button