ΠΑΣ ΛΑΜΙΑΠοδόσφαιρο

Λουκάς Βύντρα – Ηλίας Κώτσιος: Από την Παιανία, στην Άμπλιανη (φωτογραφίες)

Δύο φίλοι ξανασυναντιούνται στον ΠΑΣ Λαμία...

Δύο φίλοι ξανασυναντιούνται στον ΠΑΣ Λαμία…

“Iανουάριος 2004. Παιανία. Ο Παναθηναϊκός με τον Γιτζάκ Σουμ στο τιμόνι πραγματοποιεί πορεία..πρωταθλητισμού και στην μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου ενισχύεται σημαντικά με στόχο την επιστροφή στους τίτλους.”

Οι Πράσινοι πραγματοποιούν αρκετές μεταγραφές με στόχο την ενίσχυση τους σε όλες τις θέσεις.

Και μπορεί η έλευση του Εζεκιέλ Γκονζάλες να μονοπωλεί το ενδιαφέρον ωστόσο μαζί του αποκτήθηκαν μεταξύ άλλων και οι Λουκάς Βύντρα και Ηλίας Κώτσιος, με τους δυο τους να μοιράζονται για μία τριετία εκτός από το κέντρο της άμυνας και το ίδιο δωμάτιο, όντας αχώριστοι ακόμη και στις ασκήσεις των προπονήσεων όπως μπορείτε να διαπιστώσετε και από τις φωτογραφίες.

16 ολόκληρα χρόνια μετά, οι δυο τους αντάμωσαν και πάλι, αυτή τη φορά με τον Αθανάσιο Διάκο και όχι με το τριφύλλι στην καρδιά, από άλλο πόστο και με έναν και μοναδικό στόχο. Να οδηγήσουν την ομάδα στην παραμονή!

Eίναι από τις ωραίες ιστορίες που γράφονται στο ποδόσφαιρο. Άλλωστε είναι τέτοιος ο χώρος που αρκετοί ποδοσφαιριστές δύσκολα ξεκολλούν με αποτέλεσμα να επιστρέφουν στο τόπο του…εγκλήματος συναντώντας πολλές φορές παλιούς γνωστούς.

Το ίδιο συνέβη και με του Λουκά Βύντρα και Ηλία Κώτσιο οι οποίοι παρά τους….βίους αντίθετους που ακολούθησαν μετά τη φυγή τους από τον Παναθηναϊκό, συνυπάρχουν και πάλι, από άλλο πόστο, αυτή τη φορά στη Λαμία.

Βίοι αντίθετοι αναφορικά με την…ποδοσφαιρική καριέρα του καθενός αφού ο μεν Βύντρα μετά τον Παναθηναϊκό συνέχισε διεθνή καριέρα με Λεβάντε, Χάποελ Τελ Αβίβ και Ομόνοια πριν έρθει στην Λαμία ενώ από την άλλη, ο Ηλίας Κώτσιος, συνέχισε την καριέρα του σε Λάρισα, ΠΑΣ Γιάννενα, Καλλονή, Λεβαδειακό και ΟΦΗ πριν κρεμάσει οριστικά τα παπούτσια του το 2017!

Αναφορικά λοιπόν με την….μεταποδοσφαιρική πορεία των δύο δεν θα λέγαμε βίοι αντίθετοι αλλά βίοι παράλληλοι. Στην ηλικία των 40 ετών σταμάτησε το ποδόσφαιρο ο Ηλίας Κώτσιος για να ακολουθήσει την προπονητική καριέρα, το ίδιο σκοπέυει να κάνει το ερχόμενο καλοκαίρι και ο Λουκάς Βύντρα, πατώντας επίσης τα 40 και έχοντας ήδη αρχίσει την προεργασία για να αποκτήσει δίπλωμα προπονητή.

Όπως και να έχει, η συνάντηση των δύο μόνο ευχάριστες μνήμες είχε να φέρει με τον Ηλία Κώτσιο μάλιστα στη σημερινή προπόνηση να θυμάται για λίγο τα παλιά παίρνοντας μέρος στις ασκήσεις των ποδοσφαιριστών που δεν συμμετείχαν στο δίτερμα, μεταξύ των οποίων και ο παλιόφιλός του ο Λουκάς!

πηγή: Lamiara.gr

Διαβάστε επίσης

Back to top button