Νέα από ΚόσμοΠοδόσφαιροΣτοίχημα

Δυάδες Euro 2020 και ένα μονό

Οι στοιχηματικές προβλέψεις του us-sportsbet.com από τον Χρήστο Βενίδη στο LamiaSports.

Οι στοιχηματικές προβλέψεις του us-sportsbet.com από τον Χρήστο Βενίδη στο LamiaSports.

Επιστροφή ξανά μετά από μια μέρα ξεκούρασης και αφού πέρασε το μονό της Χάλιφαξ προχτές στην Νάσιοναλ Λίγκ. Σήμερα επιστροφή με εθνικές ομάδες για τα προκριματικά του του EURO 2020.

Στον 5ο όμιλο στις 21:45 Κροατία – Ουγγαρία στο Σπλίτ. Διαιτητής της αναμέτρησης ο Ιταλός Ντανιέλ Ορσάτο. Ο Ιταλός βγάζει κατά μ.ο 5.33 κίτρινες κάρτες και 0.22 κόκκινες. Για τους γηπεδούχους Κροάτες είναι πολύ σημαντικό παιχνίδι γιατί με μια ενδεχόμενη νίκη θα παραμείνουν στην πρώτη θέση και θα ξεφύγουν με παραπάνω από έναν βαθμό αν οι Σλοβάκοι δεν κερδίσουν τους Ουαλούς.

Απ την άλλη και οι Ούγγροι θέλουν τους τρεις βαθμούς που θα τους κρατήσουν στο παιχνίδι της διεκδίκησης τουλάχιστον της δεύτερης θέσης.Η Κροατία έρχεται από ισοπαλία με 1-1 στο Αζερμπαϊτζάν και με νίκη με 4-0 επί της Σλοβακίας και τα δυο εκτός. Ενώ οι Ούγγροι έρχονται από δυο ήττες με 2-1 από την Σλοβακία και το Μαυροβούνιο. Επιλογή το 1Χ & over 2.5 στο 1.95 μιας και οι Ούγγροι λογικά θα πιέσουν.

Επίσης σε μονό αποδεκτό και στην λογική του Fun Bet μπορεί να παιχτεί το ειδικό, Σκορ Πολλαπλών Επιλογών 2-1,3-1,ή 4-1 στο 4.35

Διαβάστε περισσότερα στο us-sportsbet | προγνωστικά στοιχήματος

Στο άλλο παιχνίδι του ομίλου επίσης στις 21:45 Σλοβακία – Ουαλία. Διαιτητής της αναμέτρησης ο Ισπανός Κάρλος ντε Τσέρο Γκράντε, ο Ισπανός βάζει το χέρι στην τσέπη για κίτρινη κάρτα 4.87 φορές ενώ 0.21 για κόκκινη.

Επίσης κομβικής σημασίας παιχνίδι για το μέλλον και των δύο στον όμιλο και κατ’ επέκταση και στην συμμετοχή τους ή όχι στο EURO του 2020.Οι γηπεδούχοι Σλοβάκοι έρχονται από εκτός έδρας νίκη επί των Ούγγρων αλλά και από βαριά ήττα στην έδρα τους από τους Κροάτες.

Η Ουαλία κέρδισε στην έδρα της το Αζερμπαϊτζάν με 2-1 και χρειάζεται μια νίκη που θα την φέρει στην πρώτη τριάδα που θα διεκδικήσει την πρόκριση.Τα τελευταία χρόνια οι δύο ομάδες συναντήθηκαν 4 φορές στα πλαίσια προκριματικών αγώνων για Euro. Τρεις νίκες για την Ουαλία στα τρία τελευταία παιχνίδια και μια για την Σλοβακία το 2006, χωρίς ισοπαλία το συγκεκριμένο ζευγάρι. Η ισοπαλία δεν βολεύει την Ουαλία που θα πιέσει για τους τρεις βαθμούς, από την άλλη οι γηπεδούχοι σκοράρουν με σχετική ευκολία. Επιλογή το g/g στην αναμέτρηση με απόδοση 2.00

Διαβάστε περισσότερα στο us-sportsbet | προγνωστικά στοιχήματος

Για τον 7ο όμιλο στις 21:45 Αυστρία – Ισραήλ στη Βιέννη. Διαιτητής της αναμέτρησης ο Σκωτσέζος Γουίλιαμ Κόλουμ με 3.69 κίτρινες κάρτες κατά μ.ο και 0.26 κόκκινες. Οι γηπεδούχοι Αυστριακοί στην 3η θεση μετά από 6 παιχνίδια με 10 βαθμούς έναν λιγότερο από τους δεύτερους Σλοβένους. Ενώ οι Ισραηλινοί στην 4η θέση με 8 βαθμούς. Οι γηπεδούχοι χρειάζονται οπωσδήποτε τους τρεις βαθμούς και ελπίζουν και στο να χάσουν βαθμούς στα Σκόπια οι Σλοβένοι.

Το Ισραήλ για να μπορέσει να ελπίζει θα πρέπει να κάνει έναν εκπληκτικό τερματισμό μόνο με θετικά αποτελέσματα.Καλύτερη ομάδα οι Αυστριακοί είναι και αυτό το 4-2 τον Μάρτιο στην Χάιφα που θέλει ρεβάνς. Επιλογή εδώ το 1Χ & over 2.5 με απόδοση 1.90.

Διαβάστε περισσότερα στο us-sportsbet | προγνωστικά στοιχήματος

Στον ίδιο όμιλο επίσης στις 21:45 Λετονία – Πολωνία. Οι Πολωνοί πρώτοι στον όμιλο με 13 βαθμούς σε 6 παιχνίδια ενώ οι Λετονοί τελευταίοι χωρίς βαθμό και με παθητικό τερμάτων 21.Οι Πολωνοί με μια νίκη παραμένουν πρώτοι στον όμιλο και με μια γκέλα της Σλοβενίας μεγαλώνουν και την διαφορά τους από την δεύτερη θέση. Οι Λετονοί είναι αδύναμοι επιθετικά και διαθέτουν και την χειρότερη άμυνα του ομίλου. Οι Πολωνοί είναι το φαβορί απένατι στους αδύναμους Λετονούς θα πάμε με τα γκολ και λίγο πιο safe (θεωρητικά πάντα) στο 3-6 goal σε απόδοση 1.60.

ΟΙ ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΜΟΥ

ΔΥΑΔΑ Νο1

21:45 | Λετονία – Πολωνία

3-6 goal (1.60)

21:45 | Αυστρία – Ισραήλ

1Χ & over 2.5 (1.90)

ΔΥΑΔΑ Νο2

21:45 | Κροατία – Ουγγαρία

1Χ & over 2.5 (1.95)

21:45 | Σλοβακία – Ουαλία

g/g (2.00)

ΜΟΝΟ ΑΠΟΔΕΚΤΟ

21:45 Κροατία – Ουγγαρία

Σκορ Πολλαπλών Επιλογών

2-1, 3-1, ή 4-1  (4.35)

Διαβάστε επίσης

Back to top button